Έξω φρενών στον Παναθηναϊκό με Κούγια

«Πόλεμος» ξέσπασε μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Αλέξη Κούγια με αφορμή μια ανακοίνωση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΛ στην οποία μνημονεύεται ο Δημήτρης Σαραβάκος με αφορμή κάποιο ανύπαρκτο -κατά τον Κούγια- πέναλτι που είχε κερδίσει.

57ffbd971dc5245a238b4664

Ο Αλέξης Κούγιας στην ανακοίνωσή του με την οποία στηρίζει την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας καταφέρεται συγκεκριμένα κατά των Καραμάνη και Σπανέα, αναφέροντας για τον δεύτερο πως στο παρελθόν είχε σφυρίξει πέναλτι υπέρ του Δημήτρη Σαραβάκου, όταν εκείνος έπαιζε στον Παναθηναϊκό, πέντε μέτρα έξω από την περιοχή.

Λέει συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΑΕΛ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ στηρίζει την σημερινή ΚΕΔ και θεωρεί πως νομιμοποιείται απολύτως να προχωρά σε ορισμούς διαιτητών, οι οποίοι μέχρι στιγμής χαρακτηρίζονται άκρως επιτυχημένοι. Είναι άλλωστε προφανές, πως η διαφορετική εικόνα που προκύπτει για το φετινό πρωτάθλημα της Super League, οφείλεται αποκλειστικά στην ποιότητα των διαιτησιών και στις συμπεριφορές των ίδιων των διαιτητών. Καλά θα κάνουν λοιπόν κάποια φαντάσματα του παρελθόντος, όψιμοι εξυγιαντές τύπου Καραμάνη και Σπανέα, ο οποίος έχει στερήσει πρωτάθλημα από ομάδα – υποδεικνύοντας πέναλτι σε βάρος του Πανιωνίου σε αγώνα με τον Παναθηναϊκό, σε ανατροπή του Σαραβάκου πέντε μέτρα έξω απ’ την περιοχή (!!!) – να απαλλάξουν απ’ την παρουσία τους το ποδόσφαιρο, μήπως βρει κάποια στιγμή τον δρόμο του».

Το «τριφύλλι» απάντησε στον Αλέξη Κούγια μέσω κύκλων σημειώνοντας ότι «δεν του τα είπαν καλά τα παραμύθια του Κούγια και είπε το… ποίημα για πέναλτι εκτός περιοχής που κέρδιζε άλλη ομάδα και όχι ο Παναθηναϊκός. Αλλά και για ποδοσφαιριστή που δεν αγωνιζόταν στην ομάδα μας τη σεζόν που ανέφερε. Ας μάθει καλά το παραμύθι προτού ξαναμιλήσει για εμάς».

Σημειώνεται ότι το πέναλτι στο οποίο αναφέρεται ο γνωστός ποινικολόγος κέρδισε από τον Σπανέα σύμφωνα με τον sport-fm ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ