Έξω φρενών η Ασημακοπούλου: Καταγγέλλει πως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ την τραμπούκισε (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαινόμενη έφυγε από την αίθουσα της Ολομέλειας η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, καταγγέλλοντας πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Συρμαλένιος, την τραμπούκισε, λέγοντας της: «μπράβο, ωραίο στυλ έχεις μωρή».

NewsRoom 26/05/2017 | 14:31

Το παρακάτω βίντεο ξεκινά με τον έτερο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Σεβαστάκη, να προσπαθεί να τοποθετηθεί, αλλά αρχικά η αντιπαράθεση της κ. Ασημακοπούλου με την Θεανώ Φωτίου δεν του το επιτρέπει, με την πρόεδρο, Τασία Χριστοδουλοπούλου, να επισημαίνει: «Φαίνεται ότι απαγορεύεται σήμερα (η τοποθέτηση), έχουμε ένταση».

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η βουλευτής της ΝΔ ξεκίνησε λογομαχία και με τον Νίκο Συρμαλένιο. «Δεν μ' αρέσει καθόλου» ακούγεται να λέει προς την κ. Ασημακοπούλου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με την τομεάρχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ωρύεται. 

«Κυρία Πρόεδρο ο κύριος θέλει κάτι να μου πει για το στιλ μου» είπε και ανέβασε ένταση φωνάζοντας: «Θες να το πεις δημόσια αυτό που λες; Είσαι άντρας; Πες το δημόσια! Όχι, όπως περνάω». Και συνέχισε σε ανάλογο ύφος: «Έτσι κάνετε και τραμπουκίζετε γυναίκες στη Βουλή; Τραμπουκισμό στις γυναίκες; Εσάς δεν σας νοιάζει αυτό;».

Δείτε το βίντεο: