Ευρυτανία: Εξαφάνιση 48χρονης και έρευνες στην λίμνη από Κρεμαστών

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού το Σάββατο (24/09), εντοπίστηκε από το ναυαγοσωστικό ρομπότ "Έμιλυ" ένα σημείο στη Λίμνη Κρεμαστών που ενδέχεται να σχετίζεται με την εξαφάνιση της 48χρονης.

eurutania

Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση της 48χρονης γυναίκας στην Ευρυτανία, η οποία αναζητείται από τις Αρχές τα τελευταία 24ωρα.

Σύμφωνα με τις έρευνες που διεξήγαγε το κλιμάκιο του Ε.Ε.Σ σαρώνοντας τον βυθό της λίμνης, εντοπίστηκε πιθανό σημείο σε μεγάλο βάθος που μπορεί να σχετίζεται με την εξαφάνιση. Οι ενδείξεις δόθηκαν στις αρμόδιες αρχές, προκειμένου δύτες να ερευνήσουν το σημείο το επόμενο διάστημα. Υπενθυμίζεται οτι το τελευταίας τεχνολογίας διασωστικό ρομπότ “Εμιλυ” του Ε.Ε.Σ έχει τη δυνατότητα εντοπισμού αντικειμένου ακόμα και σε βάθος 70 μέτρων και έχει ακτίνα δράσης έως και 400μ. από το χειριστή του.

Υπενθυμίζεται πως νωρίς σήμερα το πρωί είχε ξεκινήσει μία μεγάλη επιχείρηση στην Ευρυτανία για τον εντοπισμό της 48χρονης με drones και δύτες να σαρώνουν στεριά και θάλασσα.

Κατά τις ίδιες πηγές, εκείνο που προβληματίζει τις Αρχές είναι το ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε στο όχημα της 48χρονης, το οποίο έγραφε “αν με βρείτε σοβαρά τραυματισμένη ή ανάπηρη σας παρακαλώ να μου κάνετε ευθανασία”.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…