Ευρωεκλογές 2024: Το μπέρδεμα με νέο ευρωβουλευτή και τον στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο – «Δεν είμαι εγώ»

«Δέχομαι αναρίθμητα τηλέφωνα και μηνύματα τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου», αναφέρει η ανάρτηση από τον Φρ. Φράγκο

5a5cc4e41dc52460488b45a5

Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσοστό του 9,3% στις ευρωεκλογές του Ιουνίου και εξέλεξε δύο ευρωβουλευτές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στις Βρυξέλλες.

Πιο συγκεκριμένα εξελέγησαν οι Εμμανουήλ Φράγκος και η Γαλάτω Αλεξανδράκη.

Παρ’ όλα αυτά τα συγχαρητήρια δέχεται ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Φραγκούλης Φράγκος όπως λέει ο ίδιος μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

«Δέχομαι αναρίθμητα τηλέφωνα και μηνύματα τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου, με τα οποία με συγχαίρουν για τη δήθεν εκλογή μου με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης.

Υποψήφιος με το όνομα Φράγκος Εμμανουήλ έχει βάλει σε παρένθεση το όνομα Φραγκούλης, καθότι είναι ένα πολύ συνηθισμένο όνομα (sic).

Δεν ήμουν υποψήφιος, δεν υπήρξα ποτέ και παρακαλώ θερμά, όλη αυτή η παρωδία να σταματήσει εδώ», αναφέρει σε ανάρτησή του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Φραγκούλη Φράγκου

Δέχομαι αναρίθμητα τηλέφωνα και μηνύματα τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου, με τα οποία με συγχαίρουν για τη δήθεν εκλογή μου με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης.

Υποψήφιος με το όνομα Φράγκος Εμμανουήλ έχει βάλει σε παρένθεση το όνομα Φραγκούλης, καθότι είναι ένα πολύ συνηθισμένο όνομα (sic).

Δεν ήμουν υποψήφιος, δεν υπήρξα ποτέ και παρακαλώ θερμά, όλη αυτή η παρωδία να σταματήσει εδώ.

Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες και εύχομαι να αντιληφθούν το μέγεθος της ευθύνης που τους αναλογεί εκπροσωπώντας την πατρίδα μας στο Ευρωκοινοβούλιο.

Με εκτίμηση

Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ
Φραγκούλης Φράγκος

Οι ευρωβουλευτές της Ελληνικής Λύσης

apotelesma

Ειδήσεις σήμερα:

Παππάς: «Από τον Alpha μου είπαν αν δεν βγεις στην Στεφανίδου, τότε πουθενά και είπα… δεν βγαίνω σ’ αυτήν» (video)

Ευρωεκλογές 2024 – Κουντουρά σε Τζίμα: «Μπορώ να γίνω κι εγώ επιθετική, πιστέψτε με» (Video)

Τι μάθαμε απ’ τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για τις ευρωεκλογές – Ο νευρικός Μητσοτάκης και ο «εξαφανισμένος» Ανδρουλάκης

Όλγα Τρέμη: Η ερώτηση που ζόρισε τον Τσακαλώτο για την αποτυχία της Νέας Αριστεράς (video)