Εύη Βατίδου: Κακουργηματική δίωξη για το τροχαίο – Αύριο θα οδηγηθεί στον ανακριτή

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας και η Εύη Βατίδου προσήχθησαν στο ΑΤ Γλυφάδας και στις 06.45 το πρωί της Κυριακής 12 Νοεμβρίου, ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η Εύη Βατίδου στον 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Screenshot 2023 11 12 193710

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τροχαίο περιστατικό στην Γλυφάδα με την εμπλοκή μοτοσικλέτας, ασκήθηκε σε βάρος της Εύης Βατίδου.

Το γνωστό πρώην μοντέλο θα παραμείνει κρατούμενη ως αύριο Δευτέρα, 13/11, οπότε θα οδηγηθεί στον Ανακριτή.

Η κα Βατίδου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Στη συνέχεια η κ. Βατίδου οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία της. Με εντολή του Ανακριτή η κ. Βατίδου θα παραμείνει κρατούμενη ώσπου να απολογηθεί.

Την άποψή του για τη σύλληψη της πρώην συζύγου του, Εύης Βατίδου κατέθεσε ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας καταγγέλλοντας μάλιστα ότι δέχτηκε επίθεση από τον οδηγό της μοτοσικλέτας.

«Πληροφορήθηκα ότι ενώ η πρώην σύζυγός μου επέστρεφε με το αυτοκίνητο στο σπίτι της δέχτηκε επίθεση από κάποιον που επέβαινε σε μία μοτοσικλέτα. Ο συγκεκριμένος άρχισε να την βρίζει χυδαία και να την απειλεί», είπε στο MEGA ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.