Newsroom

Newsroom

Έβγαλε μαχαίρι ο άνδρας του οποίου το σπίτι κάηκε στο Κορδελιό (βίντεο)

Παραλίγο και δεύτερη τραγωδία στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, όταν ο πατέρας του μικρού παιδιού το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα,…

pyrosvestis

Παραλίγο και δεύτερη τραγωδία στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, όταν ο πατέρας του μικρού παιδιού το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, έπειτα από πυρκαγιά που προκλήθηκε τα ξημερώματα στο σπίτι τους, όρμισε στο συγκεντρωμένο πλήθος με μαχαίρι. Οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο έσπευσαν να το ηρεμήσουν και κατάφεραν να του πάρουν το μαχαίρι από τα χέρια. 

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

 

Η πυρκαγιά ξέσπασε, πιθανότατα από κεριά, γύρω στις τέσσερις τα ξημερώματα σε σπίτι στο Κορδελιό, όπου είχε κοπεί το ρεύμα λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΗ, ύψους περίπου 1.000 ευρώ. Ο πεντάχρονος γιος της οικογένειας  νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η γιαγιά.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο πατέρας του παιδιού, ο ίδιος πάσχει από αναπηρία και προσπαθεί να βγάλει αναπηρική σύνταξη, αλλά δεν μπορεί, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να πληρώσει τους λογαριασμούς.

Διαβάστε επίσης: Οικογένεια παραλίγο να καεί ζωντανή σε σπίτι χωρίς ρεύμα

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Καταγραφή 21

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν σχετικά με την εξαφάνιση του Καρλ Έριβαν Χάουμπ το 2018