Newsroom

Newsroom

Το εβδομαδιαίο παραλήρημα του Θεόδωρου Πάγκαλου

Ο κύριος “μαζί τα φάγαμε” ξαναχτύπησε πιστός στη συνήθειά του με νέα δριμύτατη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη…

Ο κύριος “μαζί τα φάγαμε” ξαναχτύπησε πιστός στη συνήθειά του με νέα δριμύτατη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, αποκαλώντας το κόμμα της Αριστεράς «πατέρα της θεωρίας των δύο άκρων». Για μία ακόμη φορά επιτέθηκε επί προσωπικού στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χαρακτηρίζοντάς τον «ανεπάγγελτο». «Η μόνη του δραστηριότητα είναι ότι καταλάμβανε το σχολείο του κάθε τόσο και το έκλεινε» πρόσθεσε ολοκληρώνοντας το παραλήρημά του ο πρώην αντιπρόδρος της κυβέρνησης του μνημονίου.

Πιστός στις συνήθειές του δεν δίστασε να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ, σε δηλώσεις του στο Βήμα FM, πως μαζί με την Χρυσή Αυγή και σε συντονισμό μαζί της, «εξαπέλυσε ένα κίνημα πολιτικής και ιδεολογικής βίας που μπορεί να οδηγήσει και σε περιπτώσεις σαν του άτυχου Φύσσα στο Κερατσίνι ή μπορεί να μην έχει οδηγήσει ακόμα».

Βέβαια δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς δεν δίστασε να δηλώσει ότι «έχει οδηγήσει στην περίπτωση των άτυχων που δούλευαν στη Μαρφίν, εκείνη τη μέρα που τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν από το μπλοκ του και αποφάσισαν να κάψουν τους απεργοσπάστες».

Εν τω μεταξύ ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει και το σχόλιο του Χρ. Βερναρδάκη στο Twitter, στο οποίο ειρωνευόμενος χαρακτήρισε ton k. Πάγκαλο “υπεύθυνο επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ”.


Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

androulakis

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια…