Ευδοκία Τσαγκλή για Τέμπη: «Πεθαίνουμε κάθε μέρα από τότε, όλα είναι διαφορετικά» (video)

«Μακάρι μια μέρα, σύντομα, να δικαιωθούμε και ίσως αυτό να είναι κατευναστικό για την ψυχή μας. Οι μνήμες σίγουρα θα μας βασανίζουν», ανέφερε η Ευδοκία

eudokia

Η Ευδοκία Τσαγκλή επέζησε από το δυστύχημα των Τεμπών καθώς επέβαινε στο τρίτο βαγόνι του μοιραίου τρένου που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Η επιζήσασα του δυστυχήματος μίλησε στο OPEN  και στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» στο τόσο για τις δικαστικές εξελίξεις της υπόθεσης όσο και για τα τεράστια ψυχικά τραύματα που αποκόμισε από το μοιραίο δυστύχημα.

Η Ευδοκία Τσαγκλή ανέφερε: «Εγώ πλέον ασχολούμαι με λίγα πράγματα, εκτός από αυτό. Για εμένα είναι ένας σκοπός ζωής αυτό κι ό,τι μπορέσω να κάνω για να πιέσω περισσότερο για να βγει η αλήθεια, το κάνω. Δυστυχώς, πλέον ασχολούμαστε καθημερινά με τον θάνατο και δεν ξέρω αν είμαστε τυχεροί».

«Πεθαίνουμε κάθε μέρα με αυτήν την υπόθεση, ειδικά όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τόσο μεγάλη διαφθορά και συγκάλυψη. Όση ψυχολογική υποστήριξη και να έχεις, από την οικογένειά σου, από τους φίλους σου, από το περιβάλλον σου, το θέμα είναι εσωτερικό. Πρέπει να το δουλέψεις μόνος σου και να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα», σημείωσε.

Η Ευδοκία μίλησε ακόμα και για όλα αυτά που ένιωθε και που νιώθει μετά από εκείνο το βράδυ λόγω των τραγικών εικόνων που είναι χαραγμένες στο μυαλό της.

«Υπάρχουν φάσεις θυμού, οργής, στενοχώριας και όλα αυτά είναι μια διαδικασία που εξελίσσεται. Η μανούλα μου ήταν δίπλα μου και η αλήθεια είναι ότι για ένα διάστημα, είχα πάρει την απόφαση να μην είμαι τόσο με τους φίλους μου, γιατί δεν ήθελα να μοιράζομαι αυτό το μαύρο που είχα μέσα μου. Κάποιες μέρες είναι διαφορετικές, κάποιες έχω λίγο περισσότερο κουράγιο κι άλλες κλείνομαι στον εαυτό μου. Φυσιολογικό είναι», εξήγησε.

«Τίποτα δεν θα είναι ίδιο από εδώ και πέρα. Από εκείνη την ημέρα, όλα είναι διαφορετικά. Κι εγώ έχω αλλάξει ως άνθρωπος. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και θα προσπαθήσω να είμαι δυνατή. Σε χαράζει τόσο πολύ και δεν γίνεται να ξεχαστεί. Μακάρι μια μέρα, σύντομα, να δικαιωθούμε και ίσως αυτό να είναι κατευναστικό για την ψυχή μας. Οι μνήμες σίγουρα θα μας βασανίζουν».

Ηλεία: Εντοπίστηκε άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του στη Μυρτιά – Έπαθε αναρρόφηση τροφής

Χαλκίδα

Ηλεία: Εντοπίστηκε άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του στη Μυρτιά – Έπαθε αναρρόφηση τροφής

Ο δήμαρχος της περιοχής, ανέφερε ότι ο άτυχος άνδρας δεν σκοτώθηκε στην πυρκαγιά αλλά από…

Γαλάτσι: Οδηγός του ΟΑΣΑ έκανε bullying σε κοπέλα για το ντύσιμο της – Έφυγε κλαίγοντας από το λεωφορείο το κορίτσι

5036257

Γαλάτσι: Οδηγός του ΟΑΣΑ έκανε bullying σε κοπέλα για το ντύσιμο της – Έφυγε κλαίγοντας από το λεωφορείο το κορίτσι

Εξοργιστικό περισταστικό στο Γαλάτσι, με οδηγό του «608» να επικρίνει μια κοπέλα για τα ρούχα…

Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν τέσσερις δικαστικοί – Καθυστερούσαν έως και 4,5 χρόνια να εκδώσουν αποφάσεις

Άρειος Πάγος 1

Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν τέσσερις δικαστικοί – Καθυστερούσαν έως και 4,5 χρόνια να εκδώσουν αποφάσεις

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι οι καθυστερήσεις στην έκδοση αποφάσεων αφορούσε σε 241 υποθέσεις ενώ για…