Εύα Καϊλή: Μεταφέρθηκε σε άλλη φυλακή και αρνήθηκε να παραιτηθεί

Παράλληλα υπάρχει μια πληροφορία που λέει ότι μέσω του δικηγόρου της τής ζήτησαν να παραιτηθεί και η κα Καϊλή αρνήθηκε.

kailh 03

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Εύας Καϊλή, η οποία κρατείτο στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Σεν Ζιλ αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε στις νέες φυλακές που δημιουργήθηκαν στην περιοχή Haren, στο βορειοανατολικό άκρο της περιφέρειας των Βρυξελλών.

Οι πληροφορίες όπως αναφέρει η ΕΡΤ δεν είναι απολύτως επιβεβαιωμένες, αλλά προκύπτουν από το ρεπορτάζ στις Βρυξέλλες.

Το ενδιαφέρον στρέφεται τώρα στην αυριανή απόφαση του δικαστή, εάν θα την αφήσει ελεύθερη με περιοριστικούς όρους ή αν δεν της επιτρέψει να βγει. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δικηγόρο ο οποίος είναι ελληνικής καταγωγής και θεωρείται από τους κορυφαίους για να μπορέσει να αντιμετωπίσει μια τέτοια υπόθεση με έναν δικαστή πάρα πολύ αυστηρό. Θεωρείται από τους πιο ακέραιους σε περιπτώσεις οικονομικών εγκλημάτων, οπότε χρειαζόταν και έναν πολύ ισχυρό δικηγόρο. Ο δικηγόρος της, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι ο Αντρέ Ριζόπουλος.

Παράλληλα υπάρχει μια πληροφορία που λέει ότι μέσω του δικηγόρου της τής ζήτησαν να παραιτηθεί και η κα Καϊλή αρνήθηκε.

Όσον αφορά στο Στρασβούργο, η Διάσκεψη των Προέδρων επισήμως θα γίνει αύριο το πρωί, αλλά στην αρχή της Ολομέλειας θα έχουμε τοποθέτηση της προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των αρχηγών των πολιτικών ομάδων σε σχέση με την υπόθεση. Η Διάσκεψη των Προέδρων δεν έγινε σήμερα, γιατί με βάση το καταστατικό πρέπει να είναι μπροστά για να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Οπότε είναι ένα ζήτημα το οποίο προσπαθούν να λύσουν.

Εκτός από την Ελληνίδα Ευρωβουλευτή, στις φυλακές έχει οδηγηθεί και ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, στενός συνεργάτης του πρώην ευρωβουλευτή των Ευρωσοσιαλιστών Αντόνιο Παντσέρι, ο οποίος έχει φυλακιστεί επίσης ενώ θεωρείται ιθύνων νους του σκανδάλου χρηματισμού. Στη φυλακή παραμένει κι ένας λομπίστας των Βρυξελλών, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γνωστά.

«Είναι μία διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Βεβαίως, τα νέα είναι ανησυχητικά, Πολύ πολύ ανησυχητικά. Πρόκειται για πολύ σοβαρές κατηγορίες» τόνισε ο Ζοζέπ Μπορέλ.

Κάνει τα πάντα ο Ανδρουλάκης για να αλλάξει την πτωτική πορεία του ΠΑΣΟΚ: Eυθεία επίθεση κατά Κασσελάκη (video)

androulakis kasselakis

Κάνει τα πάντα ο Ανδρουλάκης για να αλλάξει την πτωτική πορεία του ΠΑΣΟΚ: Eυθεία επίθεση κατά Κασσελάκη (video)

Η σύγκρουση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, παίρνει φωτιά καθώς η δεύτερη θέση μοιάζει σαν…