Newsroom

Newsroom

Eurovision: Με φυλάκιση απειλείται η τραγουδίστρια της Βόρειας Μακεδονίας – Πέταξε στο πάτωμα τη σημαία για να φωτογραφηθεί (video)

Πιθανή η αποχώρηση της χώρας από τον διαγωνισμό

Screenshot 2022 05 11 131857

Ασέβεια θεωρήθηκε η κίνηση της τραγουδίστριας της Βόρειας Μακεδονίας, Andrea, να πετάξει στο πάτωμα τη σημαία της χώρας της προκειμένου να φωτογραφηθεί χωρίς αυτή σε διαφορετικές πόζες στο λεγόμενο «Τυρκουάζ χαλί» του διαγωνισμού.

Η τραγουδίστρια αρχικά κρατούσε στα χέρια της τη σημαία και έπαιρνε πόζες για τους φωτογράφους, ωστόσο κάποια στιγμή την εκσφενδόνισε στο πάτωμα και προς τους συνεργάτες της, για να τη βγάλουν φωτογραφίες σε άλλες πόζες.

Η ενέργεια θεωρήθηκε μέγιστη απρέπεια στη Βόρεια Μακεδονία, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σάλος.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το κρατικό κανάλι της Βόρειας Μακεδονίας, που είναι και υπεύθυνο για τις ενέργειες της τραγουδίστριας, αναφέρει πως η πράξη της Andrea αποτελεί σοβαρό ποινικό αδίκημα που τιμωρείται με φυλάκιση, σύμφωνα με τους νόμους της Βόρειας Μακεδονίας, και ζητά από την τραγουδίστρια να ζητήσει άμεσα δημόσια συγγνώμη.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται, ξεκίνησε και έρευνα για να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν όλοι οι υπεύθυνοι της αποστολής, ενώ είναι πάρα πολύ πιθανό το κρατικό κανάλι της Βόρειας Μακεδονίας να ανακοινώσει την αποχώρηση της συμμετοχής της από τον διαγωνισμό, παρά την μεγάλη ρήτρα που θα κληθεί να πληρώσει προς την παραγωγή της Eurovision εάν προβεί στην συγκεκριμένη κίνηση.

Το βίντεο που «καταδικάζει» την Andrea:

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…