Newsroom

Newsroom

Eurovision: Απίστευτη αποκάλυψη από την Καλομοίρα – «Η ΕΡΤ μου ζήτησε 800 ευρώ»

Μετά από πολλά χρόνια η Καλομοίρα αποκάλυψε τι είχε γίνει με την ΕΡΤ το 2008

Kalomira – Rolling Official Music Video 4K 1 19 screenshot

Καλεσμένη στην κάμερα της εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν η Καλομοίρα, η οποία μίλησε για την εμπειρία της από την Eurovision το 2008.

Πιο συγκεκριμένα η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είχε πέσει σε κατάθλιψη την περίοδο που εκπροσωπούσε την Ελλάδα στον μουσικοχορευτικό διαγωνισμό, λέγοντας παράλληλα ότι από την ΕΡΤ της ζήτησαν 800 ευρώ για το ξενοδοχείο που είχε μείνει κατά τη διάρκεια της Eurovision.

Πιο αναλυτικά είπε: «Πάντα πάω με το ένστικτό μου. Τη βραδιά πριν την τελική υποβολή των τραγουδιών για τη Eurovision, είχα βάλει τα κλάματα σαν μωρό, γιατί αποφάσισα να τα αποσύρω. Δεν κατηγορώ κανέναν, ίσως φταίω κι εγώ αλλά πάντα πάω με το ένστικτό μου, κάτι μου έλεγε να μη τα στείλω. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό ή λάθος, το μέλλον θα δείξει.

Όταν συμμετείχα στη Eurovision δε νομίζω ότι με δυσκόλεψε κάτι, γιατί μου αρέσει να δουλεύω σκληρά, έτσι έχω μάθει, ήταν πολύ όμορφη εμπειρία. Είχαμε όλοι έναν στόχο. Για μένα, το πιο δύσκολο ήταν όταν γινόταν η διαδικασία επιλογής στην Ελλάδα.

Μετά τη Eurovision γύρισα στο εστιατόριο των γονιών μου. Είχα πέσει σε κατάθλιψη. Μου είχαν ζητήσει να πληρώσω 800 ευρώ για το ξενοδοχείο που έμενα για τη Eurovision. Δεν θα το ξεχάσω αυτό αλλά δε θέλω να θάψω κανέναν. Να είναι καλά όλοι. Δεν νομίζω ότι έφταιγε η ΕΡΤ, ίσως ευθυνόταν ο άνθρωπος της ΕΡΤ».