Europa League: Ούτε στο Άμστερνταμ τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός

Για μια ακόμη φορά, ο Παναθηναϊκός αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων σε ευρωπαϊκό αγώνα, χάνοντας από τον Άγιαξ στην «Άμστερνταμ Αρένα» με 2-0, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τον 7ο όμιλο.

583750c81dc524070c8b456c

Με μόλις ένα βαθμό και τέσσερις ήττες σε πέντε αγώνες οι «πράσινοι» έμειναν εκτός Ευρώπης, χάνοντας εύκολα από έναν αντίπαλο ουσιαστικά αδιάφορο.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε τελευταίος στο γκρουπ, αφού ακόμη κι αν νικήσει την τελευταία αγωνιστική τη Θέλτα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» δεν αποφεύγει την τέταρτη θέση.

Το παιχνίδι ήταν σχεδόν ανιαρό ως το 39ο λεπτό, όταν και έγινε το 1-0, με εξαίρεση τη φάση στο 26ο λεπτό και το δοκάρι του Ιμπάρμπο, που «σημάδεψε» την εξωτερική πλευρά του αριστερού στύλου του Ονάνα, από πλάγια δεξιά θέση.

Στο 39ο λεπτό ο Σένε εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από περίπου 25 μέτρα, η μπάλα πήρε πολλά φάλτσα και ξεγέλασε τον Στιλ, ο οποίος φέρει μεγάλη ευθύνη για το γκολ.

Τη χαριστική βολή στην ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι έδωσε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο ο Τέτε, όταν στο 50ό λεπτό εκμεταλλεύτηκε το κακό κοντρόλ του Χουλτ έξω από την περιοχή της ομάδας του, και με σουτ από τα 20 μέτρα νίκησε τον Άγγλο τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού για το τελικό 2-0.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…