Europa League: Ο Μολέδο "σκότωσε" την ΑΙΚ

Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα play off του Europa League, επικρατώντας με σκορ 1-0 της ΑΪΚ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ρυθμό ενώ οι Σουηδοί με 19 επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ήταν ανύπαρκτοι επιθετικά. Ο Παναθηναϊκός, που ξεκίνησε με 3 στόπερ (Κουτρουμπής, Μολέ

579a670b1dc524ce2e8b4d6e

Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα play off του Europa League, επικρατώντας με σκορ 1-0 της ΑΪΚ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ρυθμό ενώ οι Σουηδοί με 19 επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ήταν ανύπαρκτοι επιθετικά. Ο Παναθηναϊκός, που ξεκίνησε με 3 στόπερ (Κουτρουμπής, Μολέδο, Ιβάνοφ) και τον Γουακάσο αντί του Λουντ, είχε ένα καλό πρώτο 15λεπτο, ωστόσο, σε γενικές γραμμές η ελληνική ομάδα ήταν ανέτοιμη.

Ο Μπεργκ στο 5΄ και ο Ιμπάρμπο στο 9΄ δεν κατάφεραν να σκοράρουν από πλεονεκτικές θέσεις στην περιοχή, όπως έγινε και στο 12΄ αυτή την φορά με τους Σουηδούς να φτάνουν κοντά στο γκολ με την κεφαλιά του Μαρκάνεν. Το πρώτο μέρος έκλεισε με την κλασική ευκαιρία για το «τριφύλλι», πάλι με πρωταγωνιστή τον Ιμπάρμπο, ο οποίος πλάσαρε από πλάγια τον Κάρλγκρεν κι ο τελευταίος με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι και στο δεύτερο μέρος, και παρότι κινδύνευσαν στο 75΄ με την εξαιρετική επέμβαση του Στιλ στην κεφαλιά του Μαρκάνεν, κατάφεραν στο 79΄ να πετύχουν το γκολ που δεν αποκλείεται να αποδειχθεί «χρυσό» στη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης στη Στοκχόλμη.

Σκόρερ για τους “πράσινους” ο Ροντρίγκο Μολέδο με κεφαλιά, μετά την σέντρα ακριβείας του Μέστο. Το γκολ έδωσε αέρα νίκης στους γηπεδούχους που κράτησαν άνετα το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

kallianos adonis 654 new 102 1

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

«Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολλά νοσήματα, η ανακοπή δεν είναι κάτι που προβλέπεται», τόνισε…

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

ματι

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

Την ενοχή συνολικά έξι από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους για την τραγωδία στο Μάτι αποφάσισε…