Newsroom

Newsroom

Europa League: Ήττα σοκ για Ολυμπιακό από ΑΠΟΕΛ – "Κράξιμο" στον Μπέντο

Ο Ολυμπιακός έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά ο ΑΠΟΕΛ με το γκολ του Σωτηρίου νίκησε 1-0 στο Καραϊσκάκη και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Europa League.

57ed83c11dc5242c338b4a70

Ο Ολυμπιακός, τέσσερις ημέρες μετά την ήττα από τη Λάρισα στη Super League, ηττήθηκε και στην έδρα του, αυτή την φορά στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Europa League από τον ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο έχασε αρκετές κλασικές ευκαιρίες, είχε και δύο δοκάρια, ωστόσο, η κυπριακή ομάδα πανηγύρισε τη νίκη.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 9΄ ο Σωτηρίου με κεφαλιά, μετά την άστοχη έξοδο του Λεάλι. Από και κει πέρα οι Πειραιώτες πίεσαν πάρα πολύ, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, έχασαν τεράστιες ευκαιρίες με τους Ντε Λα Μπέγια, Ιντέγε και Φορτούνη, με τον τελευταίο να έχει δοκάρι σε απευθείας κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν ξανά η ομάδα που πίεσε, έχασε δύο απίστευτες ευκαιρίες με το Σεμπά και τον Ιντέγε, ωστόσο, το γκολ δεν ήρθε και οι Κύπριοι πανηγύρισαν τη δεύτερη σερί νίκη τους. Ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” Πάουλο Μπέντο, αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού ενώ επιχείρησε να βγάλει στο ξεκίνημα της επανάληψης τον Μάριν, ωστόσο, άλλαξε γνώμη κι αντικατέστησε τον Φορτούνη.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…