Newsroom

Newsroom

Εuropa League: Χαμογέλασε η "Μεγάλη Κυρία"

Η Γιουβέντους είχε δύσκολο έργο αλλά κατόρθωσε να προκριθεί στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, επικρατώντας 1-0 της Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο…

gioyventoys

Η Γιουβέντους είχε δύσκολο έργο αλλά κατόρθωσε να προκριθεί στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, επικρατώντας 1-0 της Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας είχε παραχωρήσει εντός έδρας ισοπαλία (1-1) στους «βιόλα» στο Τορίνο, αλλά το φάουλ του Γκονζάλο Ροντρίγκες στη γραμμή της περιοχής, στο 70΄, δεν σήμανε μόνο την αποβολή του μα και τον αποκλεισμό της ομάδας του, με τον Πίρλο να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Πρόκριση και για την Μπενφίκα, παρά την ισοπαλία 2-2 (34΄ Γκαράι, 90΄+ Λίμα – 78΄ Τσαντλί, 79΄ Σίγκουρντσον) στο «Λουζ» απέναντι στην Τότεναμ, την οποία είχε νικήσει στο Λονδίνο με 3-1, ενώ μετά το επιβλητικό 3-0 στη Βουλγαρία, η Βαλένθια νίκησε 1-0 στο «Μεστάγια» την Λουντογκόρετς με τέρμα του Αλκάθερ στο 59΄.

Τέλος, Ανζί και Άλκμααρ έμειναν στο 0-0 στη Ρωσία και προκρίθηκαν οι Ολλανδοί, που είχαν επικρατήσει 1-0 στο πρώτο ματς, ενώ νίκη γοήτρου πήρε η Βικτόρια Πλζεν με 2-1 επί της Λιόν (60΄ Κόλαρ, 63΄ Τετσλ – 45΄+ Γκομίς), από την οποία είχε ηττηθεί στη Γαλλία με 4-1.

Πηγή: naftemporiki.gr