Newsroom

Newsroom

Europa Conference League: «Διπλό» πρόκρισης ο ΠΑΟΚ στην Κοπεγχάγη

Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή του κι έφυγε με μια μεγάλη νίκη (2-1) από την Κοπεγχάγη, ανεβαίνοντας στην κορυφή του ομίλου του.  

5406411

Οι Θεσσαλονικείς πήγαν στη Δανία για να παίξουν με την Κοπεγχάγη, πρωτοπόρο του έκτου ομίλου στο Conference League. Ο «Δικέφαλος», έπειτα κι από το σοκ με τον Βόλο στην Τούμπα, μπήκε αποφασισμένος να πάρει το ματς και να σκαρφαλώσει στην κορυφή και το έκανε

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο μέρος και μολονότι στο τέλος του παιχνιδιού «ζορίστηκε», κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο».O  «Δικέφαλος του Βορρά» ευτύχησε να δει την Κοπεγχάγη να χάνει με αποβολή τον  τερματοφύλακα της Γκραμπάρα στο 8ο λεπτό  και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Μετά ανέλαβε δράση ο Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος έφτιαξε το 0-1 του Σίντκλεϊ και πέτυχε το 0-2, ενώ από δική του κάθετη ήρθε και η φάση της αποβολής. Οι Δανοί μείωσαν στο 80′, αλλά ο ΠΑΟΚ κράτησε τη μεγάλη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ έκανε με αυτό τον τρόπο καθοριστικό βήμα για την πρώτη θέση του ομίλου, εκεί όπου ανέβηκε μετά το αποψινό αποτέλεσμα.

 

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η είσοδος της αποστολής της Παλαιστίνης στην τελετή έναρξης (video)

palaistini 1

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η είσοδος της αποστολής της Παλαιστίνης στην τελετή έναρξης (video)

Η Παλαιστίνη έκανε την είσοδό της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, με τους αθλητές…