Euroleague: Διέλυσε την Μπασκόνια ο Ολυμπιακός και "φωνάζει" Final 4

Ο Ολυμπιακός, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για το Κύπελλο Ελλάδας, ξέσπασε στην Μπασκόνια, και δείχνει έτοιμος για Fial 4! Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε στο ΣΕΦ με 92-62 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

58827ce61dc5249b6d8b4625

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ και «σκόρπισε» τους Βάσκους που έχουν κι αυτοί τον ίδιο ακριβώς στόχο: την κατάκτηση μίας εκ των πρώτων τεσσάρων θέσεων που δίνει το πλεονέκτημα στα play off της διοργάνωσης.

Παίζοντας άμυνα για σεμινάριο και με σωστή επιθετική τακτική και παίρνοντας βοήθειες από όλους τους παίκτες του, ο Ολυμπιακός έφτασε τις 13 νίκες στην Euroleague (σκόραραν και οι 12 παίκτες που χρησιμοποίησε ο Σφαιρόπουλος), διατηρήθηκε στην 2η θέση κι έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει το πλεονέκτημα της έδρας, ενώ υποχρέωσε τη Μπασκόνια στην 7η ήττα. Η κυριαρχία των Πειραιωτών ήταν καθολική σε όλο το 40λεπτο.

Κορυφαίοι του Ολυμπιακού στο ματς ήταν οι Βασίλης Σπανούλης και Κώστας Παπανικολάου. Από 12 πόντους πέτυχαν οι δύο προαναφερθέντες, με τον αρχηγό να μοιράζει και 7 ασίστ, ενώ ο διεθνής φόργουορντ πήρε και 6 ριμπάουντ. Άλλους τόσους πόντους πέτυχε και ο Γιώργος Πρίντεζης. Στους 11 σταμάτησε ο Γκριν, ενώ με άλλους 10 φόρτωσε το αντίπαλο καλάθι ο Μάντζαρης.

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…