Newsroom

Newsroom

Έτσι θα σπουδάσει ο Νίκος Ρωμανός: Πώς θα καλύψει το χαμένο έδαφος στο ΤΕΙ Αθήνας

Ο Νίκος Ρωμανός έχει ξεκινήσει ήδη την προσπάθεια να καλύψει το χαμένο έδαφος όσον αφορά τις σπουδές του στο ΤΕΙ…

romanos 20

Ο Νίκος Ρωμανός έχει ξεκινήσει ήδη την προσπάθεια να καλύψει το χαμένο έδαφος όσον αφορά τις σπουδές του στο ΤΕΙ Αθήνας. Όπως ανάφερε ο πρόεδρος του ΤΕΙ, Μιχάλης Μπρατάκος ο πατέρας Ρωμανός  ξεκίνησε ήδη την αναζήτηση των βιβλίων με την καθοδήγηση των καθηγητών του, οι οποίοι δηλώνουν ικανοποιημένοι από την εξέλιξη της υπόθεσής. 

«Θα κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου ο Νίκος Ρωμανός να μπορέσει να περάσει το ένα τρίτο των μαθημάτων για να κερδίσει το α΄εξάμηνο, δηλαδή τουλάχιστον τρία μαθήματα» σημειώνει στο «Πρώτο Θέμα» ο   κ. Μπρατάκος. Ήδη έχει γίνει η εγγραφή του Ρωμανού στο Α΄ εξάμηνο και οι εξετάσεις για την επιτυχή παρακολούθησή του θα γίνουν στις αρχές Φεβρουαρίου με ηλεκτρονικό τρόπο , μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, όπως επεσήμανε ο  πρόεδρος  και εφόσον κριθούν επιτυχημένες θα λάβει εκπαιδευτική άδεια με το βραχιόλι.

Οι αρμόδιοι του ΤΕΙ ενημέρωσαν τον πατέρα Ρωμανού για το πρόγραμμα «Εύδοξος», το οποίο είναι  μία πρωτοποριακή υπηρεσία για την άμεση και ολοκληρωμένη παροχή των συγγραμμάτων των φοιτητών των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ της επικράτειας. Η διαδικασία είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και προσφέρει πέρα από πλήρη ενημέρωση στους φοιτητές για τα παρεχόμενα συγγράμματα σε κάθε μάθημα και δυνατότητα άμεσης παραλαβής των συγγραμμάτων.

Ο  κάθε φοιτητής έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει άμεσα ένα e-mail με τον κωδικό ΡΙΝ, με τον οποίο και παραλαμβάνει τα συγγράμματα που επέλεξε, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα μελέτη. Ο Νίκος Ρωμανός, όπως είναι γνωστό, έχει εισαχθεί στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Διοίκηση Μονάδων Υγείας.

Το σύνολο των μαθημάτων είναι έξι συν δύο εργαστηριακά μαθήματα, ενώ το γεγονός ότι οι εξετάσεις ξεκινούν στις αρχές Φεβρουαρίου δίνεται στον Νίκο Ρωμανό ικανό χρονικό διάστημα για μελέτη, μολονότι που δεν παρακολούθησε τα μαθήματα από την αρχή. Ο πρόεδρος του ΤΕΙ, εξάλλου, διευκρίνισε πως αν ζητηθεί από τον Ρωμανό ή την  οικογένεια του μία επιπλέον βοήθεια, αυτή θα προσφερθεί. Ήδη έχουν ετοιμαστεί σημειώσεις από τις διδασκαλίες ενώ ο πρόεδρος του ΤΕΙ βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον διευθυντή του σχολείου των φυλακών Αυλώνα, από το οποίο και μπήκε στο ΤΕΙ ο Ρωμανός προκειμένου να εξασφαλιστούν όλες οι συνθήκες για να περάσει όχι μόνο το κατώτατο όριο των μαθημάτων, αλλά και όλα τα μαθήματα.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…