Μ

Μπάμπουσκα

Ετσι γίνονται οι δουλειές, κ. Βλάχου;

Για να κάνουμε αυτό που στην πιάτσα αποκαλείται ταμείο. Το σύνολο των αποκαλύψεων του Documento για τις υποκλοπές επιβεβαιώνεται πανηγυρικά.

vlaxou 1

Λέω δε «πανηγυρικά», γιατί το επιβεβαιώνουν εφημερίδες και μέσα ενημέρωσης υπεράνω κάθε αντικυβερνητικής υποψίας. Τα μέσα ενημέρωσης του συγκροτήματος Βαγγ. Μαρινάκη πιστοποιούν με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου ότι δεκάδες πρόσωπα, πολιτικά και άλλα, των οποίων τα ονόματα έφτασαν στις αρχές από τη λίστα που δημοσίευσε το Documento, είχαν πραγματικά προσβληθεί από το κακόβουλο λογισμικό Predator. Οσα δηλαδή δημοσιεύτηκαν δεν ήταν «μυθεύματα», όπως έλεγε ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος και συμπαθής σε τηλεπαρουσιάστριες Γιάννης Οικονόμου, αλλά αληθινά.

Επίσης επιβεβαιώνεται πλήρως ότι το συμπέρασμα του Documento πως ΕΥΠ και Predator αποτελούσαν το ίδιο σύστημα παρακολούθησης υπό τον Μητσοτάκη (το είχε δηλώσει ο Κώστας Βαξεβάνης τον Νοέμβριο του 2022 έξω από τον Αρειο Πάγο) ήταν επίσης αλήθεια. Και να πάμε στην τρίτη και φαρμακερή αλήθεια: ναι, και η εισαγγελέας της ΕΥΠ Βασιλική Βλάχου, η οποία υπέγραφε τις παρακολουθήσεις άλλων, ήταν παρακολουθούμενη από το Predator όπως ακριβώς είχε γράψει το Documento. Συμπέρασμα: όλα ήταν αληθινά, όπως αληθινό είναι ότι μεθοδεύουν το κλείσιμο της υπόθεσης, όπως έγινε και με τη Novartis. Υπάρχει όμως ένα θεματάκι.

 

Τόσο η κ. Βλάχου όσο και ο άλλος εισαγγελέας του Οικονομικού Εγκλήματος Χρήστος Μπαρδάκης, που είχε τσιμπήσει και αυτός Predator, δεν έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για να ζητήσουν να βρεθούν και να τιμωρηθούν αυτοί που τόλμησαν να παρακολουθήσουν παράνομα έναν εισαγγελέα. Και η κ. Βλάχου και ο κ. Μπαρδάκης έχουν υποχρέωση εκ του νόμου να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, γιατί ο νόμος που υπηρετούν λέει πως όταν εισαγγελέας διαπιστώσει παράνομη ενέργεια οφείλει να την καταγγείλει.

 

Οπότε το θεματάκι που λέγαμε είναι γιατί δεν την έχουν καταγγείλει. Μήπως δεν τη θεωρούν παράνομη; Ή μήπως κατανοούν ότι έτσι γίνονται οι δουλειές και αποδίδεται η δικαιοσύνη επί Μητσοτάκη; Τι θα κάνουν άραγε αν ένας πολίτης μηνύσει αυτούς για παράβαση καθήκοντος; Θα έχει ενδιαφέρον.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Screenshot 2024 06 15 214341

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Οι 53 Φορείς και Συλλογικότητες που αντιτίθενται στην κατασκευή του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου…

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Screenshot 2024 06 15 210438

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Μεταξύ των διαδηλωτών στο Παρίσι, ορισμένοι φώναζαν επίσης «Ελεύθερη Παλαιστίνη, viva Palestina» και φορούσαν παλαιστινιακά…