Newsroom

Newsroom

Έτσι είναι το γραφείο του Τραμπ – Βραβεία, αναμνηστικά, φωτογραφίες και ένα… Playboy

Λίγες μόνο ημέρες πριν την ορκωμοσία του και πριν την μόνιμη εγκατάστασή του στο Λευκό Οίκο, ο Ντόναλντ Τραμπ άνοιξε τις πύλες του γραφείου του που βρίσκεται στον 26ο όροφο του Πύργου του, που φέρει και το όνομά του.

587d02941dc524d2778b48eb

Με πανοραμική θέα στο Central Park, ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ χάνεται ανάμεσα στα δεκάδες χαρτιά που βρίσκονται πάνω στο γραφείο του και τα δεκάδες κάδρα και βραβεία που είναι κρεμασμένα στο τοίχο ενώ δεν έλειπε και ένα Playboy που είχε εξώφυλλο τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, η βρετανική Daily Mail έκανε μια πλήρης καταγραφή για το τί βρίσκεται στο γραφείο του Τραμπ ανακαλύπτοντας δεκαπέντε ενδιαφέροντα αντικείμενα.

1. Το μυθιστόρημα του J.R. Thornton, «Beautiful Country», το οποίο περιγράφει τη φιλία ενός αγοριού από την Αμερική και ενός αγοριού από την Κίνα, που συναντιούνται κατά την προπόνησή τους με Εθνική Ομάδα Παίδων Τένις του Πεκίνου. Η ιστορία εκτυλίσσεται στη σύγχρονη Κίνα.

2. Δύο αντίγραφα του βιβλίου του CNN Unprecedented που μιλά για τη νίκη του Τραμπ στις εκλογές του 2016.

3. Το ανθρωπιστικό βραβείο A Tree of Life το οποίο του απονεμήθηκε από το Εβραϊκό Εθνικό Ταμείο το 1983.

4. Το Κύπελλο της Αμερικής. Ο Τραμπ είχε χρηματοδοτήσει στο παρελθόν ένα σκάφος των ΗΠΑ στο διάσημο διαγωνισμό ιστιοπλοΐας, ο οποίος ξεκίνησε το 1851.


5. Το ανθρωπιστικό βραβείο Sholom, που του δόθηκε επίσης από την εβραϊκή κοινότητα, για το οποίο είχε πει ότι είναι ένα από τα πιο πολύτιμά του αντικείμενα.

6. Μια φωτογραφία του πατέρα του Τραμπ, Frederick, ο οποίος πέθανε το 1999. Ήταν ένας μεγιστάνας ακινήτων και πηγή έμπνευσης για τον επίσης μεγιστάνα γιο του.

7. Το πατριωτικό βραβείο Nathan Hale, που του δόθηκε το 2015. Αυτό το βραβείο μουσκέτο, δίνεται προς τιμήν του Hale, ενός Αμερικανού στρατιώτη που εκτελέστηκε από τους Βρετανούς το 1776 σε ηλικία 21 χρονών.

8. Ένα αυτοκόλλητο προφυλακτήρα από την προεκλογική του καμπάνια, που γράφει το σλόγκαν ‘Ξανακάνε την Αμερική Μεγάλη’.

9. Μια δέσμη εφημερίδων των Financial Times.

10) Πολλά τεύχη του περιοδικού Time, .

11) Ένα αντίγραφο του περιοδικού GQ, με τον Ντόναλντ Τραμπ στο εξώφυλλο.

12) Ένα μπούμερανγκ που δόθηκε στον Τραμπ από το Forum Club το 1995 επειδή κατάφερε να κάνει αυτό που αργότερα αποκαλέστηκε ως “το comeback (σ.σ. η επιστροφή) της δεκαετίας”. Δηλαδή την ανάκαμψη των επιχειρήσεών του μετά την κατάρρευση της αγοράς των ακινήτων κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’80.

13) Μια φωτογραφία του Τραμπ με τον John F. Kennedy Jr, τον γιο του 35ου Προέδρου των ΗΠΑ, JFK, ο οποίος ήταν τριών ετών όταν ο πατέρας του πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα το 1999.

14) Ένα εξώφυλλο του περιοδικού Playboy από το 1990. Ο Τραμπ είναι ένας από τους ελάχιστους άνδρες που εμφανίστηκαν στο εξώφυλλο του συγκεκριμένου περιοδικού.

15) Το περιοδικό Variety, που ανακηρύσσει το The Apprentice, το Νούμερο 1 τηλεοπτικό σόου στις ΗΠΑ για το 2004. Επρόκειτο για ένα reality show, στο οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ λειτουργούσε ως διευθυντής και όποιος παίχτης αποχωρούσε, τον άκουγε να του λέει την εξής φράση: “You’re fired!”.


Τραγωδία στην Κένυα: Τουλάχιστον 45 οι νεκροί από κατάρρευση φράγματος – Υπάρχουν άλλοι παγιδευμένοι στη λάσπη (Eικόνες)

AP24120324819137

Τραγωδία στην Κένυα: Τουλάχιστον 45 οι νεκροί από κατάρρευση φράγματος – Υπάρχουν άλλοι παγιδευμένοι στη λάσπη (Eικόνες)

«Υπάρχουν άλλοι παγιδευμένοι στη λάσπη που εργαζόμαστε για να ανασύρουμε» - Η χώρα πλήττεται από…

Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη για τον Νίκο Παπανδρέου: «Έλυσε τη ζώνη και έκανε ότι θα με χτυπήσει» (video)

profile player 960x540 25

Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη για τον Νίκο Παπανδρέου: «Έλυσε τη ζώνη και έκανε ότι θα με χτυπήσει» (video)

«Του Ανδρέα Παπανδρέου του έλειπε η τρυφερότητα, του έλειπε η αγάπη» ανέφερε η Δήμητρα Λιάνη

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

6084787 2

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

«Με ανησυχία και απογοήτευση παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες να εξελίσσεται μία απίστευτη κατάσταση ανεπίτρεπτης επίθεσης…

Μάτι: Οργισμένες αντιδράσεις από συγγενείς των θυμάτων – Πέταξαν καρέκλα… «Τσίπα δεν έχετε;» (video)

6207733

Μάτι: Οργισμένες αντιδράσεις από συγγενείς των θυμάτων – Πέταξαν καρέκλα… «Τσίπα δεν έχετε;» (video)

Συγγενείς άρχισαν να πετούν καρέκλες και να απευθύνονται προς τους κατηγορούμενους