Newsroom

Newsroom

Έτσι διαφημίζονται από τους Βρετανούς τα "άγρια" πάρτι στα Μάλια (εικόνες)

Στη Μεγάλη Βρετανία τα Μάλια διαφημίζονται ως ο απόλυτος τόπος του "εξωφρενικού" τουρισμού. Μάλιστα ήδη έχει δοθεί ραντεβού για το πάρτι της χρονιάς τον Αύγουστο.

5b4c424f1dc524c7148b4673

Όλα αυτά, μαζί με διαφήμιση για τις αρχαιότητες και τον φυσικό τοπίο των Μαλίων, που “στρογγυλεύει” κάπως τις εντυπώσεις γι αυτό που διαμορφώνουν και πάλι κάποιοι στην περιοχή.

Χθές η Daily Star δημοσιεύει ρεπορτάζ με τον “εξωφρενικό τουρισμό” των Μαλίων, ξεκινώντας τον τίτλο της με γνωστά επιφωνήματα: “Ooh Ahh Malia”…

Η εφημερίδα παρουσιάζει βίντεο και φωτογραφίες από τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή και φιλοξενεί τουριστικούς παράγοντες της Βρετανίας που καλούν τον κόσμο να πάει να απολαύσει τους καρπούς μιας τέτοιας τουριστικής δραστηριότητας…

Απαγόρευση σε 10.000 τουρίστες να φτάσουν στην περιοχή

Το 2017 υπήρξε μια κίνηση από το δήμο Χερσονήσου, φορείς και πολλούς επιχειρηματίες να σταματήσει αυτή η μορφή “τουρισμού”. Το 95% των ξενοδοχείων συμμετείχε στην προσπάθεια και απαγορεύτηκε σε σχεδόν 10.000 τουρίστες να κάνουν τις διακοπές τους στα Μάλια, στο πλαίσιο του προγράμματος “18-30 ετών”, που διαφημίζεται στη Βρετανία.

Οι αρχές των Μαλίων στοχεύουν να μετατρέψουν την περιοχή σε οικογενειακό προορισμό διακοπών.

Ο αντιδήμαρχος Χερσονήσου Ευθύμιος Μουτράκης έχει δηλώσει ότι στόχος είναι τα Μάλια να μετατραπούν σε οικογενειακό προορισμό διακοπών, και απορρίπτεται αυτή η “οργιώδης” μορφή τουριστικής δραστηριότητας.

Δείτε τα βίντεο και φωτογραφίες από την προβολή του “εξωφρενικού τουρισμού” των Μαλίων, στο διαδίκτυο. Τις εικόνες – ανάμεσα σε πολλές άλλες- δημοσιεύει σήμερα η ηλεκτρονική έκδοση της Daily Star.



ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…