Newsroom

Newsroom

Έτοιμος για κυβέρνηση ευρείας αποδοχής δηλώνει ο Νίκος Αναστασιάδης

Έτοιμος για κυβέρνηση ευρείας αποδοχής, καθώς και για συνεργασία με όλους, δήλωσε ο υποψήφιος για επανεκλογή στην προεδρία της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, επαναλαμβάνοντας ότι αυτή θα είναι και η τελευταία πενταετία για την οποία διεκδικεί το αξίωμα

5a686cc71dc52461138b45ef 1

Ο Νίκος Αναστασιάδης στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του α’ γύρου των προεδρικών εκλογών εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την απόφαση του λαού να του δώσει μια ισχυρή εντολή που διασφαλίζει ώστε την επόμενη Κυριακή θα «συνεχίσουμε την πορεία που ξεκινήσαμε το 2013. 

Έχουμε μια σταθερή ανάπτυξη και δημιουργήσαμε ένα κράτος το οποίο είναι απόλυτα σεβαστό από όλους του γείτονες και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην περιοχή και την ΕΕ.

Να συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε ως αντιπάλους τα προβλήματα του λαού» ανέφερε και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι ο λαός θα τον αγκαλιάσει μέσα από την ενότητα που επιδιώκει.

Λόγω της μεγάλης αποχής κάλεσε τον κόσμο να μην εφησυχάζει και να προσέλθει την επόμενη Κυριακή στις κάλπες διότι χωρίς θετική ψήφο δεν θα υπάρχει θετικό αποτέλεσμα.

Να διευρύνουμε την κοινωνική συμμαχία ώστε να μας δώσει μας το αποτέλεσμα που προσδοκά η πλειοψηφία του κυπριακού λαού στις 4 Φεβρουαρίου, είπε ο κ Αναστασιάδης .

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…