Newsroom

Newsroom

Έτοιμη για το Euro η Εθνική

Η Ελλάδα πήρε αποτέλεσμα (2-2) με τη Γαλλία και δείχνει ότι στα μπαράζ του Μαρτίου μπορεί να σφραγίσει την πρόκριση στα τελικά του Euro

εθνικη

Άγγιξε τη νίκη μία μαχητική Εθνική κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου με σύμμαχο την “καυτή” εξέδρα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν εξαιρετικό απέναντι στην δευτεραθλήτρια κόσμου Γαλλία, κατάφερε να γυρίσει… τούμπα το εις βάρος του σκορ, αλλά μία βολίδα του Φοφανά διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στην “OPAP Arena”.

 

 

Η Εθνική γνώριζε ήδη από το Σάββατο ότι δεν είχε άλλες πιθανότητες για να περάσει απευθείας- μένει ως ένας άτυπος τίτλος τιμής για αυτή την ομάδα, η οποία τερμάτισε 3η τον Β’ προκριματικό όμιλο, αποκλείστηκε από αυτή τη διαδικασία, ωστόσο ετοιμάζεται για την επόμενη, η οποία θα  είναι το διπλό μπαράζ του Μαρτίου, ως δεύτερη ευκαιρία από την πρωτιά μας στην League C του Nations League.

Το πρώτο από τα δύο ιστορικά ματς -ο ημιτελικός- είναι αυτό με το Καζακστάν στην Opap Arena, την Πέμπτη 21 Μαρτίου. Αν η Ελλάδα κάνει το χρέος της και νικήσει, το δεύτερο ματς -ο τελικός των τελικών πια- είναι προγραμματισμένος 5 μέρες μετά, απέναντι στον νικητή του Γεωργία – Λουξεμβούργο, με έδρα που θα προκύψει από κλήρωση. Δύο ματς, τα οποία η συγκεκριμένη Εθνική και μπορεί και πρέπει να τα κερδίσει, για να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια!

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους