Ετοιμάζεται να αρνηθεί τα πάντα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος; Τι δηλώνει ο ίδιος και ο δικηγόρος του

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανασκευάσει την ομολογία του, ο συνήγορος του Αναγνωστόπουλου

pilotos

Ο καθ ομολογίαν γυναικοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για τα όσα αναφέρει η κυριακάτικη εφημερίδα «Αποκαλυπτικά», του Μένιου Φουρθιώτη.

Υπενθυμίζεται πώς σύμφωνα με την εφημερίδα και το ρεπορτάζ του Φουρθιώτη μέσα από τις φυλακές, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε ένα έγκλημα που δεν διέπραξε επειδή είχε πέσει θύμα εκβιασμού. 

«Ως προς το ζήτημα που έχει ανακύψει σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα, δε θα ήθελα να τοποθετηθώ», δήλωσε ο Μ.Αναγνωστόπουλος για τις δήθεν αποκαλύψεις του Μένιου, ωστόσο το σχόλιο του δικηγόρου για το ίδιο ζήτημα περιπλέκει την υπόθεση.

Ο συνήγορος του πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ρωτήθηκε αν ο πελάτης του θα πάρει πίσω την ομολογία πως σκότωσε την Καρολάιν και δεν απέκλεισε ρητά το ενδεχόμενο απαντώντας χαρακτηριστικά…. «Δεν το ξέρω αυτό».

Μιλώντας για τη φωτογραφία στο εξώφυλλο του βιβλίου με τίτλο “Θανατική ποινή ή σωφρονιστική πολιτική;” του Θανάση Διαμαντόπουλου στο εξώφυλλο του οποίου βρίσκεται από τη μία ο “Δράκος του Σέιχ Σου” και από την άλλη ο ίδιος, ανέφερε ότι θέλει να αφαιρεθεί η φωτογραφία του για να μην επηρεάζεται η οικογένειά του, προκαλώντας την έκρηξη της Φαίης Σκορδά.

Για τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για εξωσυζυγική σχέση του ίδιου ο γυναικοκτόνος ανέφερε πω «ποτέ δεν υπήρξε εξωσυζυγική σχέση». 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος:

«Μελετώ την δικογραφία, περιμένω την εξέλιξη της υπόθεσης και τον προσδιορισμό της δίκης. Σχετικά με την φωτογραφία μου στο βιβλίο: εφόσον ο εκδοτικός οίκος ολοκληρώσει την απόσυρση της φωτογραφίας μου θα είμαι ικανοποιημένος, καθώς το μόνο που θέλω είναι να μην επηρεάζεται η οικογένειά μου.

Ως προς το ζήτημα που έχει ανακύψει σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ.

Όσο για αυτά που ακούστηκαν για παράλληλη σχέση: ποτέ δεν υπήρξε εξωσυζυγική σχέση. Δεν υπήρξε τίποτα που να επηρεάζει την οικογένειά μου».

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…