Εθνικό Σχέδιο για την υγεία «Ελλάδα 2.0». Ποιόν κοροϊδεύεις κύριε Μητσοτάκη;

Δεν είναι μόνον ότι αδιαφόρησαν και άφησαν απροστάτευτο το Ε.Σ.Υ, είναι ότι λένε κι έναν σωρό ψέματα από πάνω.

5272865

Βασίλης Κοντοζαμάνης αναπληρωτής υπουργός υγείας: «Το πολύ 36 ώρες αναμονής για
περιστατικά που χρειάζονται ΜΕΘ» Σ.Τ γιός νεκρού από κορονοϊό : «Ο πατέρας μου πέθανε, περιμένοντας επί έξι ημέρες μια κλίνη ΜΕΘ»

Δεν είναι μόνον ότι αδιαφόρησαν και άφησαν απροστάτευτο το Ε.Σ.Υ, είναι ότι λένε κι έναν σωρό ψέματα από πάνω. Κι ας υπάρχουν συνεχείς καταγγελίες από συγγενείς, γιατρούς, νοσηλευτές, ότι πολύς κόσμος πεθαίνει σχεδόν αβοήθητος. Μ΄έναν αναπνευστήρα, ο οποίος είναι για να χρησιμοποιείται κάποιες ώρες κι όχι μέρες ολόκληρες. Και υπάρχουν φορές που υπάρχει αγωνία για να βρεθεί ακόμα κι αυτός ο αναπνευστήρας. Αδιαφόρησαν για την ενίσχυση του Ε.Σ.Υ. Ήταν ταξική επιλογή. Οι ίδιοι, οι συγγενείς τους, οι συναναστροφές τους, δεν έχουν κανένα πρόβλημα μήπως και πεθάνουν εκτός ΜΕΘ. Για αυτούς πάντα θα υπάρχει μια θέση. Γιατί να πετάν λοιπόν χρήματα για τη δημιουργία νέων ΜΕΘ; Γιατί να πετάν χρήματα για την πρόσληψη ειδικευμένου προσωπικού; Ο φτωχός κόσμος, ο απλός κόσμος, ο κόσμος χωρίς βαρύγδουπο όνομα θα υποφέρει και θα μείνει απροστάτευτος, στο έλεος του κορονοϊού. Αυτοί όμως όχι.

Κι όταν τους μιλάς για τον θάνατο στις ΜΕΘ, ή εκτός ΜΕΘ, πάντα έχουν μια αισιόδοξη απάντηση που το μέλλον θα φέρει. Ο Μητσοτάκης στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας υγείας, ανάρτησε στο Twitter, ότι το Εθνικό Σχέδιο «Ελλάδα 2.0» προβλέπει την ενίσχυση, τη βελτίωση και τη μεταρρύθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, των Νοσοκομείων, της Πρόληψης και της Ψηφιακής Υγείας, με επιπλέον πόρους άνω τoυ €1,5 δισ. Το Εθνικό Σχέδιο «Ελλάδα 2.0» για την υγεία είναι άλλα λόγια ν’αγαπιόμαστε. Είναι μια ακόμα κοροϊδία της κυβέρνησης απέναντι στους πολίτες. Αντί να ντρέπονται για τις
σημερινές συνθήκες στα νοσοκομεία, πουλάν και μούρη από πάνω: «Ελλάδα 2.0». Αυτό που τους νοιάζει δεν είναι πως θα διασωθούν οι πολίτες. Αυτό που τους νοιάζει είναι πως θα διασωθούν οι ίδιοι.

Και βρίσκουν διάφορα προπαγανδιστικά κόλπα. Το Εθνικό Σχέδιο «Ελλάδα 2.0», τα αμφίβολης αξιοπιστίας self-tests, που τα ανακάλυψαν ξαφνικά τώρα μετά τους 8500 νεκρούς, είναι κάποια από αυτά .Τώρα τα ρίχνουν και στην επιτροπή λοιμωξιολόγων. Όλοι οι άλλοι φταίνε εκτός από τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του.

Δεν φρόντισαν να ενισχύσουν το ΕΣΥ. Φρόντισαν όμως να ενισχύσουν και να εξαγοράσουν τα ΜΜΕ, τα οποία θα σωπάσουν και δεν θα ενημερώσουν τον κόσμο για την εγκατάλειψη του ΕΣΥ. Αντίθετα θα του λένε πόσους παραπάνω νεκρούς από την Ελλάδα είχε το Βέλγιο. Είναι τόσο ασφυκτική η κατάσταση με τα εξαγορασμένα ΜΜΕ, που ο κύριος Γιάννης Βρούτσης για να πει την άποψη του για την υπόθεση Φουρθιώτη, αναγκάστηκε να απευθυνθεί στο DOCUMENTO. 

Πάνω από 70 νεκροί τις τελευταίες μέρες από κορονοϊό. Την ίδια στιγμή ο Μητσοτάκης μιλά για το Εθνικό Σχέδιο για την υγεία. «Ελλάδα 2.0». Μεγαλεία σε φόντο «ΜΕΘ 2.0».

Αλήθεια ποιόν κοροϊδεύεις κύριε Μητσοτάκη;

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…