Εθελοντές στολίζουν τα καμένα δέντρα της Βαρυμπόμπης

Χριστουγεννιάτικο χρώμα στη μαυρίλα

5438131

Χριστουγεννιάτικο χρώμα επιχείρησαν να δώσουν εθελοντές και κάτοικοι της Βαρυμπόμπης στα δέντρα που κάηκαν από τη μεγάλη πυρκαγιά του καλοκαιριού, στολίζοντάς με χριστουγεννιάτικα στολίδια.

“Στόχος μας είναι αυτό που κάνουμε εδώ να το κάνουν όλοι οι άνθρωποι οπουδήποτε υπάρχει καμένο, να βγούνε με τα παιδάκια τους, να βγάλουν μια μπάλα από το δέντρο τους, να πάνε σε ένα μαύρο δέντρο και να τη βάλουν πάνω του, για να δώσουμε χρώμα και ελπίδα ξανά στη φύση”, δήλωσε στο Open ο εθελοντής Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, που είναι και ο δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας “Ο Άλλος Άνθρωπος”.

“Το χρώμα διώχνει τη μαυρίλα, διώχνει το σκοτάδι και δίνει ελπίδα, και όπως βλέπετε ελπίδα υπάρχει. Όταν έρχονται άνθρωποι από τη Γλυφάδα, από όλη την Αθήνα, δε χρειάζεται πολλά πράγματα, ούτε οργάνωση ούτε τίποτα”, πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο Στέλιος Λουχάνης, κάτοικος Θρακομακεδόνων, δήλωσε: “Μετά από τέσσερις μήνες, μαζί με τον δικό μας τον στολισμό, έρχεται να στολίσει και η φύση μόνη της. Ήδη αρχίζει και πρασινίζει. Και επειδή στολίζουμε με πλαστικό, υποσχόμαστε ότι αυτά τα στολίδια μετά το πέρας των εορτών θα τα μαζέψουμε κιόλας”.

 

 

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…