Newsroom

Newsroom

Το εταιρικό Παραγωγικό Δίκτυο της Εθνικής Ασφαλιστικής ταξιδεύει στη Ρόδο!

Ένα ταξίδι στην κοσμοπολίτικη Ρόδο είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι συνεργάτες του εταιρικού δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής που διακρίθηκαν για τα παραγωγικά αποτελέσματα του προηγούμενου χρόνου.

5da07165825e632c9b630403

Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε στο διάστημα από 29 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου και συμμετείχαν σε αυτό περισσότερα από 90 άτομα.

Αμέσως μετά την άφιξή τους στο νησί, οι συνεργάτες της Εταιρείας ξεναγήθηκαν στην παλιά πόλη της Ρόδου και είχαν την ευκαιρία να πάρουν το πρωινό τους στην αυλή του κτιρίου που φιλοξενούσε τους ιππότες της Ωβέρνης. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου και περπάτησαν στα στενά δρομάκια του κάστρου με τα ιστορικά κτίσματα αλλά και τις σύγχρονες, ανακατασκευασμένες κατοικίες.

Η ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής απόλαυσε τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, την παραλία και τις πισίνες του Sheraton Resort στην περιοχή της Ιαλυσού, παίρνοντας μία ανάσα χαλάρωσης πριν από τις απαιτητικές υποχρεώσεις του τελευταίου τριμήνου του έτους.

Στο επίσημο δείπνο που παρατέθηκε στη Ροτόντα, στις Πηγές Καλλιθέας, ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Μιχάλης Τάτσης, συνεχάρη τους συμμετέχοντες και ευχήθηκε σε όλους μεγαλύτερες επιτυχίες και για την τρέχουσα παραγωγική χρονιά, τονίζοντας την σημαντική αύξηση στα αποτελέσματα και την επίτευξη ενός δυναμικού ρυθμού ανάπτυξης για την Εταιρεία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Σταύρος Κωνσταντάς, στην ομιλία του αναφέρθηκε στα εξαιρετικά παραγωγικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου και επεσήμανε ότι, παρά την επανάληψη της διαγωνιστικής διαδικασίας για την πώληση της Εταιρείας, το σύνολο της Διοίκησης έχει ως στόχο τη διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας της και τη διασφάλιση των προϋποθέσεων που θα κάνουν εφικτό ένα εξίσου εντυπωσιακό παραγωγικό αποτέλεσμα και για το δεύτερο εξάμηνο του 2019.

Την ομάδα, συνόδευσε επίσης ο κ. Γιάννης Σηφάκης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Bancassurance.

Οι ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις και τα συναισθήματα χαράς και επιβράβευσης που άφησε το εταιρικό ταξίδι, όπλισαν τους διακεκριμένους για τα παραγωγικά αποτελέσματα συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής, με όρεξη και αφοσίωση για ακόμη υψηλότερους στόχους κατά το επόμενο διάστημα.

5da07165825e6320c432c293

5da07165825e632c9b630402

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…