Newsroom

Newsroom

ΕΤ Κούλης (ο εξωγήινος)

Δεν εξηγείται αλλιώς, ο Κούλης πρέπει να είναι ο τελευταίος ΕΤ (εξωγήινος) που μας επισκεύθηκε αιφνιδιαστικά σήμερα, από κάποιον μακρινό πλανήτη, ενός παράλληλου σύμπαντος, και προσγείωσε το Ούφο του κατευθείαν στο ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ.

5b9e2f591dc524a6568b4585

Του Ευθύμιου Γεωργόπουλου

Πως αλλιώς να εξηγήσει κάποιος τις αναφορές για μια χώρα (την Ελλάδα, καλά καταλάβατε) που ενώ μέχρι το 2015, παρείχε σε όλους:

Ανάπτυξη

Ευημερία

Ισονομία, Δικαιοσύνη

Ίσες ευκαιρίες (κυρίως στους νέους)

Σύγχρονη Παιδεία

Υγεία χωρίς αποκλεισμούς

Εργασιακά δικαιώματα

Εμβάθυνση της Δημοκρατίας

Αξιόπιστη Εξωτερική Πολιτική

Σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ Πολιτών και Πολιτικής, ήρθαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τα έκαναν ρημαδιό, κολυμπηθρόξυλο -πως το λένε- και δεν άφησαν τίποτα όρθιο και τίποτα στη θέση του.

Αλλά, μη σκίαζεστε βρε κουτά, τώρα που ήρθε ο ΕΤ-Κούλης (ο Superman) όλα θα γίνουν όπως πριν, όπως πρέπει (σαν τα μούτρα του δηλαδή).

Σταχυολογώ μόνο τα καλύτερα:

Θα μας λύσει το πρόβλημα της υπογεννητικότητας (με την traditional μέθοδο φαντάζομαι).

Θα μειώσει πάρα πολύ τους φόρους των επιχειρήσεων, οπότε θα δώσουν το κάτι τι, με τη σειρά τους, στους εργαζόμενους (δεν χρειάζονται ΣΣΕ και δικαιώματα. Αυτά είναι κομμουνιστικά πράγματα).

Θα καταργήσει όμως τον υποκατώτατο μισθό (που νομοθέτησε ο ίδιος).

Θα δημιουργήσει 700.000 νέες θέσεις εργασίας, με την έκρηξη των επενδύσεων που θα προσελκύσει (τι διάολο, μόνο στους γνωστούς του, από τα Panama Papers, να τηλεφωνήσει, θα τρέξουν να έρθουν).

Θα μειώσει τον ΕΝΦΙΑ (που τον επέβαλε ως «χαράτσι» αρχικά) κατά 30% και ας λέει ο Τσίπρας ότι θα τον μειώσει 50% (άλλωστε «κάλλιο πέντε και στο χέρι, παρά δέκα και καρτέρει»).

Θα φτιάξει ιδιωτικά πανεπιστήμια (που να τρέχουν τα παιδιά των καλών οικογενειών στην ξενιτιά, στα Harvard, στα Columbia και στα Yale).

Θα αναβαθμίσει την (Ιδιωτική) Υγεία με την ανάπτυξη ΚΕΝΤΡΩΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ, που θα προσελκύσουν τους έχοντες ανάγκη, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά από όλη την Ευρώπη(!!!!!!!!!) και την…..Μέση Ανατολή(!!!!!!!!!!!!!!!) Άφωνοι έτσι; Τι να πείτε. «Άλαλα τα χείλη των ασεβών».

Θα χτίσει φυλακές υψίστης ασφαλείας (Greek Quantanamo Prison) μόνο για τους Κουφοντίνες (και τους αμετανόητους Συριζαίους).

And the Oscar goes to………

Θα χτυπήσω το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

Αυτό δένει με την εξαγγελία:

Θα αποκαταστήσω την σχέση Εμπιστοσύνης του λαού με την πολιτική.

Πως;

Μια καλή ιδέα θα ήταν να περάσει, μόνος του, στον ευαυτό του, χειροπέδες από το βήμα του Βελλίδειου.

Μιά άλλη καλή ιδέα θα ήταν να φωνάξει ξαφνικά «Μείνετε ακίνητοι στις θέσεις σας. Εισαγγελέας διαφθοράς εδώ», για να μετρήσει και το βαφτιστήρι ο Συνολάκης, τον ακριβή χρόνο, πλήρους εκκένωσης του Βελλίδειου.

Ύστερα πήρε το Ούφο (που έμοιαζε με σκούφο) και αποχώρησε

(ψωροπερήφανα μ’ ένα ταρατατζούμ).

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr