Newsroom

Newsroom

Εστιατόριο υπόσχεται μενού… ρωμαϊκών οργίων πάνω σε γυμνά κορμιά

Σάλο στο ισπανικό θέρετρο, έχει προκαλέσει το νέο εστιατόριο Innato Tenerife, το οποίο άνοιξε πριν λίγες ημέρες, στην Τενερίφη.

5889d6691dc52476658b4feb

Το εν λόγω εστιατόριο δεν είναι σαν τα άλλα, αφού πρόκειται για ένα εστιατόριο… γυμνιστών. Έτσι λοιπόν βασική προϋπόθεση για να μπεις κανείς μέσα είναι να βγάλει τα ρούχα του. Ωστόσο, δεν μένουν μόνο εκεί αφού έχουν προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω και σερβίρουν πάνω σε… γυμνά κορμιά καλογραμμομένων ανδρών και γυναικών.

Αφού λοιπόν οι πελάτες βγάλουν τα περιττά ρούχα, τους δίνεται να φορέσουν μόνο μία λευκή πετσέτα στα… γεννητικά τους όργανα. Στη συνέχεια οδηγούνται στο τραπέζι τους, καθένα εν των οποίων έχει ένα ιδιαίτερο θέμα.


Το μενού του εστιατορίου είναι ανάλογο με την όλη την ατμόσφαιρα του εστιατορίου. Περιλαμβάνει τον αφροδισιακό κατάλογο, στον οποίο τα γεύματα σερβίρονται πάνω σε γυμνά μοντέλα άνδρες και γυναίκες. Ιδιαίτερη ζήτηση έχει η επιλογή «Happy Endings», στην οποία τα μοντέλα απλώνουν πάνω στο γυμνό κορμί τους λιωμένη σοκολάτα και οι πελάτες μπορούν να βουτούν τις φράουλές τους απευθείας από εκεί!

Φυσικά, υπάρχει ξεχωριστό «πιάτο» για παρέες γυναικών, ξεχωριστό για παρέες ανδρών και βέβαια, έχει προβλεφθεί και για ζευγάρια, με «πιάτο» και από τα δύο φύλα.


Όσον αφορά το κόστος ενός τόσου ιδιαίτερου εστιατορίου, όπως είναι φυσικό δεν είναι για όλες τις τσέπες αφού ανέρχεται στα 150 ευρώ το άτομο.

Επίσης, το εστιατόριο διοργανώνει διάφορα events κατά διαστήματα, όπως μυστικιστικές παραστάσεις, παιχνίδια με τη φωτιά και περιβάλλον… ρωμαϊκού οργίου.