Newsroom

Newsroom

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής των Red Hot Chili Peppers

Σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια διακομίστηκε εσπευσμένα το βράδυ του Σαββάτου ο τραγουδιστής των Red Hot Chili Peppers.

5739cc061dc52445358b481c

Το συγκρότημα ανακοίνωσε από τη σκηνή τα άσχημα νέα στους 16.000 θαυμαστές του, που ετοιμάζονταν να απολαύσουν μια προγραμματισμένη συναυλία τους.

«Είμαστε σοκαρισμένοι. Ζούμε για να ροκάρουμε, αλλά, δυστυχώς, υπάρχει κάτι ιατρικό που συνέβη και πρέπει να το δεχτούμε» δήλωσε ο μπασίστας του γκρουπ, Michael «Flea» Balzary, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ σύμφωνα με ΜΜΕ των ΗΠΑ, ο 53άχρονος τραγουδιστής αισθάνθηκε έντονους πόνους στο στομάχι. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστός ο ακριβής λόγος, ούτε και η κατάστασή του.

Σύμφωνα με το Reuters, η ασθένεια του Kiedis επιβεβαιώθηκε και από τους εκπροσώπους του Irvine Meadows Amphitheatre, οι οποίοι ανακοίνωσαν την ακύρωση των εμφανίσεων και τη νοσηλεία του τραγουδιστή στο νοσοκομείο, χωρίς, ωστόσο, να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

«Κανένας δεν είναι περισσότερο απογοητευμένος από εμάς, που δεν μπορούμε να εμφανιστούμε απόψε στη σκηνή. Στέλνω την αγάπη μου για ταχεία ανάρρωση στον αδελφό του Anthony» έγραψε στο Twitter ο ντράμερ της μπάντας, Chad Smith.

O Kiedis είχε περάσει μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του το 2008, όταν διαγνώστηκε με νεφρική νόσο, ενώ, αρκετά χρόνια νωρίτερα, είχε δώσει μεγάλο αγώνα, για να απεμπλακεί από τα ναρκωτικά.

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…