«Έσπασε» η Μαρία Κατσανδρή για την ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη – Τι είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη (video)

«Δεν μπορώ να ξαναδώ το "Καρέ της Ντάμας". Όλοι θα πεθάνουμε, το θέμα είναι το πως», είπε συγκινημένη η Μαρία Κατσανδρή.

katsandri

Η Μαρία Κατσανδρή έδωσε συνέντευξη στο Open Weekend και στην Πένυ Καβέτσου και μίλησε για το #MeToo, για την κακοποιητική συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη και τη συνάδελφο της Χρύσα Σπηλιώτη που έχασε τη ζωή της στις πυρκαγιές στο Μάτι. 

«Είδα μπροστά στα μάτια μου τον Πέτρο Φιλιππίδη να χτυπάει τον Γιώργο Ψάλτου στην παράσταση Φον Δημητράκης. Αν θα φτάσει στα δικαστήρια, θα είμαι μάρτυρας υπεράσπισης του Γιώργου Ψάλτου. Όταν είσαι μπροστά, πρέπει να πεις την αλήθεια», είπε η Μαρία Κατσανδρή και συμπλήρωσε πως υπάρχουν Φιλιππίδηδες σε όλους τους χώρους. 

«Το Καρέ της Ντάμας ήταν μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή για όλους μας και τώρα είναι μια πτυχή λύπης. Με την Χρύσα δεν ήμασταν μόνο συνάδελφοι, γνωριζόμασταν και πριν το Καρέ. Το τελευταίο τηλεφώνημα ήταν λίγο πριν εκείνο το καλοκαίρι, που της είπα Χρύσα μου, δεν πρόλαβα να έρθω να σε δω γιατί δούλευα. Μου είπε έλα ρε Μαράκι του χρόνου. Από τότε έχω πει ότι ποτέ δεν θα λέω του χρόνου, δεν υπάρχει. Δεν μπορώ να ξαναδώ το «Καρέ της Ντάμας». Όλοι θα πεθάνουμε, το θέμα είναι το πως» πρόσθεσε η Μαρία Κατσανδρή.