Newsroom

Newsroom

Ξέσπασε η αδελφή του πατροκτόνου της Κρήτης: Η μάνα μου κι εγώ το μάθαμε από τις ειδήσεις

Συγκλονισμένη είναι η κόρη του 61χρονου Νίκου Σάλιαρη, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα χέρια του ίδιου του γιου του το βράδυ των Χριστουγέννων, στην περιοχή της Φορτέτσας, στην Κρήτη.

5a43be3f1dc524520c8b483c

Η ίδια, δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα αυτό που συνέβη. 

Μιλώντας αποκλειστικά στο ekriti.gr δηλώνει ότι «η μητέρα μου κι εγώ μάθαμε τι συνέβη από τις ειδήσεις, αρκετές ώρες μετά. Δεν μας ενημέρωσε ούτε η Αστυνομία ούτε κανείς».

Η ίδια, δεν κατάφερε σήμερα να βρεθεί στην κηδεία του πατέρα της, καθώς όπως λέει αν είχε ενημερωθεί νωρίτερα, θα προλάβαινε να βρει εισιτήρια, κάτι που δεν έγινε και γι’αυτό το λόγο δεν πρόλαβε να αποχαιρετήσει τον πατέρα της.

Για την ώρα δεν επιθυμεί να πει κάτι άλλο καθώς ούτε εκείνη αλλά ούτε και η μητέρα της έχουν πλήρη εικόνα για τα όσα έγιναν.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα όσα έχουν προκύψει από την ιατροδικαστική εξέταση, ο 61χρονος προσπάθησε να αντισταθεί ωστόσο, λόγω της μέθης στην οποία βρισκόταν δεν τα κατάφερε.

Τι αποκάλυψε η ιατροδικαστική εξέταση

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Ξενοφών Μάντακας ο θάνατος του άτυχου 61χρονου ήταν ασφυκτικός, εξαιτίας απόφραξης του στόματος και της μύτης. Στη σορό του 61χρονου βρέθηκαν σημάδια πάλης, που αποδεικνύουν ότι προσπάθησε να αντιδράσει καθώς ο γιος του τον έπνιγε με τα ίδια του τα χέρια, αλλά λόγω της κατανάλωσης ουσιών δεν υπήρχε η δύναμη για να αντισταθεί αποτελεσματικά, προσθέτει ο κ. Μάντακας.

Παράλληλα, ο ιαροδικαστής υποστήριξε ότι τέτοιοι θάνατοι συνήθως παρατηρούνται σε ανήλικα παιδιά, τα οποία έχουν μικρή μυική δύναμη. Σε ενήλικες συμβαίνουν ανάλογες περιπτώσεις, όταν λόγω κατανάλωσης ουσιών, δεν έχουν τη δύναμη και τα αντανακλαστικά, ώστε να αντιδράσουν.

Παράλληλα, αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις από τα δείγματα που έχουν ληφθεί και τα οποία σε περίπου ένα μήνα θα δώσουν σαφείς απαντήσεις

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

androulakis

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια…