Newsroom

Newsroom

Έσπασε το αήττητο σερί του Άρη στο μπάσκετ

Στην Ηλεία και συγκεκριμένα στην Αμαλιάδα έμελλε να διακοπεί το φετινό αήττητο σερί του Άρη στο πρωτάθλημα, με τον τοπικό…

aris 14

Στην Ηλεία και συγκεκριμένα στην Αμαλιάδα έμελλε να διακοπεί το φετινό αήττητο σερί του Άρη στο πρωτάθλημα, με τον τοπικό Κόροιβο να επικρατεί των «κιτρίνων» 73-69 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Την πλάστιγγα υπέρ των Πελοποννήσιων έκρινε η κυριαρχία τους στη μάχη των «αιθέρων» και κυρίως στα επιθετικά ριμπάουντ, που επέτρεπαν στους γηπεδούχους να ανανεώνουν τις επιθέσεις τους, με τον Ρούμπιο (15 πόντοι) να κυριαρχεί στις ρακέτες.

Ταυτόχρονα, οι Λόουερ (19 πόντοι) και Βασίλιεβιτς (15) ήταν «καυτοί» από την περιφέρεια κι αυτό συνέτεινε ο Κόροιβος να πραγματοποιήσει μεγάλη ανατροπή.

Οι παίκτες του Χάρη Μαρκόπουλου είχαν βρεθεί να χάνουν 43-54 στο 24΄, αλλά με πολύ υπομονή και επιμονή επέτρεψαν στη διεκδίκηση της νίκης προηγούμενοι 66-64 στο 37΄, την ώρα που για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Βεζένκοφ (23 πόντοι) προσπαθούσε μόνος.

Το παιχνίδι είχε αρκετό σασπένς ως τη λήξη του, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στο +3 (72-69) στα 16 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και τον Άρη να έχει 0/3 προσπάθειες για το τρίποντο που θα έφερνε την ισοφάριση.