Εσωτερικός εχθρός; Εννοείται!

Εσωτερικός εχθρός η Αριστερά; Εν έτει 2020; Πώς τους ήρθε, αναρωτιέσαι, τώρα που γίναμε Ευρώπη, να τσαλαβουτούν σε τέτοιο βούρκο; Τους ήρθε, απλούστατα, γιατί μερικά πράγματα δεν αλλάζουν.  

mitsotakis tv vouli

Δεν γίνεται να αλλάξουν. Ούτε στη Δεξιά με τα Μέσα και τα άκρα της, ούτε στην Αριστερά με τις υποσημειώσεις και τις αποχρώσεις της. Είναι στο DNA της Δεξιάς η ανειρήνευτη έχθρα για ό,τι αντιστρατεύεται τον κόσμο τους.

Και είναι στο DNA μας να αντιστρατευόμαστε τον κόσμο τους. Τις Νοβάρτις τους, την ταξική τους απολυταρχία, τη μιντιακή τους κυριαρχία, τις παράπλευρες λοβιτούρες τους, την καταστολή και τις ανθρωποθυσίες, τις λίστες και τους ληστές.

Έτσι πάει η Ιστορία από την εποχή του Ιδιώνυμου. Και των Μπουραντάδων. Και του Μάη του ’36. Και του ρετσινόλαδου. Και των ταγμάτων ασφαλείας. Και της αιματηρής αριστεροκάθαρσης μετά τον εμφύλιο. Και της βίας και νοθείας. Και της ματωμένης κάλπης. Και πάει έτσι γιατί έτσι κατανοούν και αντιμετωπίζουν την Αριστερά. Αλλά και τον προοδευτικό κόσμο γενικά. Και την παράταξη της δημοκρατίας.

Ως εσωτερικό εχθρό. Δηλαδή ως δικό τους εχθρό. Που χαλάει την ωραία ατμόσφαιρα, χαλάει τις «δουλειές», επενδύει στο πεζοδρόμιο, υποκινεί την κοινωνική αναταραχή, αποτρέπει μέτρα κερδοφόρα για τους λίγους και νεκροφόρα για τους πολλούς.

Τις δεκαετίες του δεξιού ζόφου, όποιος ήταν αριστερός αντιμετωπιζόταν με το βούρδουλα. Όποιος διαμαρτυρόταν για τις διώξεις γινόταν στόχος της Ασφάλειας. Η ΕΔΑ ήταν κομμουνιστική. Το Κέντρο καμουφλάζ του εσωτερικού εχθρού. Το ΠΑΣΟΚ, αργότερα, αριστερά της Αριστεράς. Και η Ελλάδα βαφόταν κάθε τόσο με αίμα ανθρώπων που τολμούσαν να διαδηλώσουν για το δίκιο τους.

Αναρίθμητα τα κάθε είδους θύματα της βαρβαρότητας κατά του εσωτερικού εχθρού. Δεν δίσταζαν μάλιστα να φακελώνουν ως τέτοιους και όσους ήθελαν να εξοντώσουν. Πολιτικά ή ακόμα χειρότερα. Συνοδοιπόροι του εσωτερικού εχθρού! Και άντε να ξεμπλέξουν.

Επανέρχονται, λοιπόν, αν υποτεθεί ότι είχαν πραγματικά ξεκολλήσει από το βάλτο. Είναι αποφασισμένοι να μην πάθουν ένα άλλο 2015. Άρα η καταστολή, η πρόληψη της «ριζοσπαστικοποίησης», ο βιασμός της δημοκρατίας, η κατασυκοφάντηση του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του, ο φανοστάτης για το κεφάλι του Τσίπρα, δεν είναι παρά κανονικότητα.

Τακτικές Μανιαδάκη σε συσκευασία Μητσοτάκη. Κι όποιος δεν καταλαβαίνει, δεν ξέρει πού πατάει και πού πηγαίνει…

Πηγή: Αυγή

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…