«Εσείς είστε μια Μέρα, η Ελένη Καραΐνδρου είναι η Αιωνιότητα»

Η ανάρτηση του Αντώνη Μποσκοΐτη για την κρατική αδιαφορία απέναντι σε μια διάκριση όχι μόνο για την Ελένη Καραΐνδρου, αλλά για ολόκληρη τη χώρα

3232

Ο συνεργάτης μας, Αντώνης Μποσκοΐτης, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφορικά με τη μικροψυχία της κυβερνητικής πολιτιστικής διαχείρισης απέναντι στην κορυφαία συνθέτρια Ελένη Καραΐνδρου, η οποία επέστρεψε πρόσφατα από το Βέλγιο με το σημαντικότατο βραβείο «Lifetime Achievement Award» στη διάρκεια των World Soundtrack Awards. Μέχρι στιγμής η ανάρτηση του Μποσκοΐτη έχει ξεπεράσει τα 2.000 shares ενώ «μοιράστηκε» σε timelines εκπροσώπων του πνευματικού κόσμου. Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση:

Η Ελένη Καραΐνδρου έκανε το «λάθος» να γράψει δημόσια τότε για την – Ο Θεός να την κάνει – σοπράνο, που τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο στην Ακρόπολη και οι Καρυάτιδες ζωντάνεψαν κι ακόμα τρέχουν κι έχουν φτάσει στο Ναγκόρνο Καραμπάχ. Οι «άριστοι» δια της υπουργού τους, της Μενδώνη, τα έβαλαν κάτω, είπαν «αυτή δεν είναι δικιά μας, είναι με τους άλλους» και αποφάσισαν να την τιμωρήσουν. Αγνόησαν και την ίδια και τη μεγάλη διάκριση που έφερε στη χώρα της. Προσοχή, όχι στη χώρα ΤΟΥΣ, αλλά στη χώρα ΤΗΣ ή στη χώρα ΜΑΣ, διότι άνθρωποι που δρουν ρεβανσιστικά και υποβαθμίζουν κάθε έννοια πολιτισμού, κανονικά θα έπρεπε να εξοστρακίζονται ως παρείσακτοι στα δημόσια πράγματα της χώρας. Η ξεφτιλισμένη κρατική τηλεόραση δεν αφιέρωσε ούτε ένα λεπτό στην κορυφαία Ελληνίδα και αποσιώπησε την σημαντικότατη διάκριση της, με την οποία έχουν τιμηθεί στο παρελθόν μουσικοσυνθέτες σαν τον Τζον Μπάρι κ.α. Δεν μιλάω για εκπομπές, αλλά για την ειδησεογραφία. Έχει κανέναν ανάγκη η Καραΐνδρου; Όχι! Έχει όλους εμάς που την αγαπάμε και τη στηρίζουμε για χρόνια και ξέρουμε τι κεφάλαιο είναι για τον τόπο αυτό. Εύχομαι όμως αν πικράθηκε έστω και λίγο, η πίκρα της να γίνει δηλητήριο και να τους πνίξει. Ακούτε, κυρία Μενδώνη; Δεν τις θέλει τις τιμές σας η Καραΐνδρου, την τιμούν και στις πέντε ηπείρους απλοί άνθρωποι, μέγιστοι καλλιτέχνες και πολιτικές ηγεσίες. Κι όταν τα χρόνια περάσουν κι όλος αυτός ο θίασος της συφοράς θα’ναι μια κακή ανάμνηση, το όνομα της Ελένης Καραΐνδρου θα συνεχίσει να λάμπει με ολόχρυσα γράμματα. Πολύ απλά εσείς είστε μια μέρα κι εκείνη είναι η Αιωνιότητα!

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.