Newsroom

Newsroom

Ερυθρός Σταυρός: Το δούλεμα πάει σύννεφο για το πάρτι… (video)

Νεα διάσταση δίνει ο Σπύρος Καραβιώτης μουσικός που συμμετείχε στο γλέντι στον Ερυθρό Σταυρό. Η εξήγηση του προκαλεί γέλια

erythros glenti

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το πάρτι στον Ερυθρό Σταυρό, με «ψυχή» της διοργάνωσης τη διορισμένη διοικήτρια Ελπινίκη Ταβιανάτου.

Τα βίντεο από την στιγμή του γλεντιού μιλούν από μόνες τους και παρά τις φαιδρές προσπάθειες να συμμαζευτούν τα ασυμμάζευτα, χρησιμοποιώντας δικαιολογίες του τύπου, «ήρθαν για τα κάλαντα (σ.σ. στις 20 του μήνα; )» , «απαγγέλθηκε Καβάφης (σ.σ. ντροπή…)», «χάρηκαν οι καθαρίστριες», «η ασθενής στο φορείο ζήτησε να περάσει από τη γιορτή», η κατάσταση… δεν σώζεται.

Στη «γραμμή» της διοικήτριας ο ένας μουσικός του γλεντιού

Ο Σπύρος Καραβιώτης μαζί με τον αδελφό του, ήταν τα μέλη της κομπανίας που έπαιξε μουσική στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Πήγαν «αφιλοκερδώς μετά από πρόσκληση της Ελπινίκης Ταβιανάτου» να πουν «τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια», είπε στο KontraNews ο Σπύρος Καραβιώτης, ο οποίος πρόσθεσε ότι οι εργαζόμενοι τους ζήτησαν να πουν και κάποια τραγούδια.

Σύμφωνα με τον κ.Καραβιώτη δεν έγινε τίποτα κακό , καθώς όπως ανέφερε «αν ήμουν ασθενής και πέρναγα με το φορείο μου θα χαιρόμουν να έβλεπα τους νοσηλευτές να χαίρονται». Μάλιστα δικαιολόγησε τη διοικήτρια του νοσοκομείου, λέγοντας ότι όλη αυτή η επίθεση ήταν για να πληγεί η ίδια

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…