"Ερυθρόλευκος" ο τίτλος στο χάντμπολ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή στους τελικούς των πλέι-οφ και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ των Ανδρών, με 3-2 νίκες επί της ΑΕΚ.

5b180acb1dc524a8678b462f

Στον πέμπτο και αποφασιστικό αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 24-23 στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη και ολοκλήρωσαν με νταμπλ την παρθενική σεζόν τους στο άθλημα της χειροσφαίρισης, στο οποίο εισήλθαν πέρυσι το καλοκαίρι, απορροφώντας τον -περσινό πρωταθλητή- ΙΕΚ Ξυνή.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχτισαν από νωρίς διαφορά και πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα έξι τερμάτων. Η Ένωση μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να πλησιάσει στο ένα γκολ λίγα λεπτά πριν από το φινάλε της αναμέτρησης. 

Ωστόσο, μια αμφισβητούμενη αποβολή σε βάρος παίκτη της ΑΕΚ κι ένα επίσης αμφισβητούμενο επιθετικό φάουλ που κέρδισε ο Ολυμπιακός, έδωσαν τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να σκοράρουν και να εξασφαλίσουν τη νίκη και το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. 

Δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της αναμέτρησης σημειώθηκε γενικευμένη «σύρραξη» μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, η οποία έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και με την αποβολή ενός αθλητή από κάθε ομάδα. 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…