Ερωτικά ραβασάκια του Μπράντ Πιτ η αιτία χωρισμού Ανιστον-Θερού;

Οι θαυμαστές της Τζένιφερ Άνιστον και του Μπραντ Πιτ περιμένουν πώς και πώς να δουν το ζευγάρι να είναι και πάλι μετά την είδηση του χωρισμού της Άνιστον από τον Τζάστιν Θερού πριν από μια βδομάδα περίπου.

5a8e9db61dc52411748b46c2

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Us Weekly, ο Μπραντ Πιτ φαίνεται πως δεν ξέχασε ποτέ την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Άνιστον και για το λόγο αυτό της έστελνε ερωτικά ραβασάκια στα οποία της εξέφραζε την αγάπη του. Αυτός ήταν και το μεγάλο «αγκάθι» στη σχέση του Θερού με την Άνιστον αφού σύμφωνα με ανώνυμη πηγή την οποία επικαλείται το περιοδικό, τα γράμματα αυτά έφτασαν μια μέρα στα χέρια του Τζάστιν.

Πρόκειται στην ουσία για μικρές λακωνικές προτάσεις που μπορεί να μην γράφουν κάτι τρομερό αλλά ήταν ο τρόπος να εκφράζει ο Πιτ τον έρωτά του. «Δείχνεις όμορφη σήμερα» ή «Μου έχεις ήδη λείψει» ήταν μερικές από τις φράσεις, σύμφωνα με το Us Weekly.

«Όλο αυτό ήταν μεγάλο χτύπημα και είχε αρνητική επίδραση στο γάμο τους», αναφέρει η πηγή. Αν και η Τζένιφερ Άνιστον προσπαθούσε να πείσει τον σύζυγό της ότι δεν τρέχει τίποτα με τον πρώην της εκείνος δεν μπορούσε να το αποδεχτεί. «Ο Θερού τρελαινόταν στην ιδέα ότι ο Πιτ στέλνει στη γυναίκα του ερωτικά ραβασάκια», λέει η ίδια πηγή.


Βέβαια, οι κακές γλώσσες λένε ότι η Άνιστον ποτέ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον Πιτ και προσπαθούσε μέσα από διάφορες σχέσεις να προχωρήσει. Πράγματι η διάσημη ηθοποιός έκανε αρκετές σχέσεις μετά το χωρισμό της ωστόσο, με τον Τζάστιν Θερού αποφάσισε μόνο να κάνει το επόμενο βήμα και να παντρευτούν. Όμως ο γάμος τους κράτησε μόνο δύο χρόνια και πριν από μία εβδομάδα το ζευγάρι με μία ανακοίνωσή του δήλωσε πως παίρνει διαζύγιο.

Στην ανακοίνωσή τους ανέφεραν:

«Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε κάθε περαιτέρω εικασία, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε το χωρισμό μας. Αυτή η απόφαση ήταν κοινή και πάρθηκε με αγάπη στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Είμαστε δυο πολύ καλοί φίλοι που αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους σαν ζευγάρι αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη φιλία μας. Υπό κανονικές συνθήκες θα το κάναμε αυτό ιδιωτικά αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του κουτσομπολιού δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία να εικάσει και να ανακαλύψει, θέλαμε να αποκαλύψουμε την αλήθεια απευθείας. Οτιδήποτε άλλο δημοσιευτεί για εμάς δεν θα είναι απευθείας από εμάς, θα είναι κάποιου άλλου το φανταστικό αφήγημα. Πάνω απ’ όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο».

Οι δύο πρώην σύζυγοι έχουν έρθει αρκετά κοντά από τότε ο Πιτ χώρισε με την Αντζελίνα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.


Ρέθυμνο – δόγμα Άδωνι στο ΕΣΥ: Κάλεσαν 80χρονο ιδιώτη γιατρό να καλύψει εφημερίες (video)

γιατρος

Ρέθυμνο – δόγμα Άδωνι στο ΕΣΥ: Κάλεσαν 80χρονο ιδιώτη γιατρό να καλύψει εφημερίες (video)

Ανησυχία προκαλεί η προχειρότητα με την οποία η κυβέρνηση επιχειρεί να καλύψει τα κενά στα…

Σκόπελος: Μαγαζί έβγαλε… «νόμιμα» ξαπλώστρες πάνω στο δρόμο – Εισαγγελική παρέμβαση

limnonari 696x513 1

Σκόπελος: Μαγαζί έβγαλε… «νόμιμα» ξαπλώστρες πάνω στο δρόμο – Εισαγγελική παρέμβαση

Η κτηματική υπηρεσία της Μαγνησίας φέρεται να έδωσε σε επιχείρηση άδεια στην οποία συμπεριλαμβάνεται και…

Ο αντιπρόεδρος της… αντιπροέδρου: Τα ονόματα που ακούγονται για το «δεύτερο βιολί» της Κάμαλα Χάρις

AP24204029916145

Ο αντιπρόεδρος της… αντιπροέδρου: Τα ονόματα που ακούγονται για το «δεύτερο βιολί» της Κάμαλα Χάρις

Η νέα υποψήφια των Δημοκρατικών καλείται πλέον να επιλέξει ποιος άλλος, ή ποια άλλη, θα…