Newsroom

Newsroom

«Τραγωδία» και η χθεσινή τηλεθέαση της Όλγας Τρέμη – Το νέο στούντιο δεν την έσωσε

Η τηλεθέαση και η Όλγα Τρέμη μάλλον έχουν πάρει τελεσίδικο διαζύγιο

1106057

Η τηλεθέαση και η Όλγα Τρέμη φαίνεται πως πήραν διαζύγιο στο τελευταίο δελτίο του Mega πριν μερικά χρόνια και όσο κι αν η δημοσιογράφος ζητά επανασύνδεση κάτω από τη φιλόξενη στέγη της ΕΡΤ, η πολυπόθητη τηλεθέαση δε φαίνεται να της κάνει το χατήρι.

Η Όλγα Τρέμη και η νέα της πολυσυζητημένη εκπομπή 10 στην ΕΡΤ συνέχισε και χθες τις πολύ χαμηλές πτήσεις που οπωσδήποτε προβληματίζουν το επιτελείο της δημόσιας τηλεόρασης.

Μετά τα… «ρεκόρ» του 2% που έκανε η εκπομπή την προηγούμενη εβδομάδα, η ΕΡΤ ανακοίνωσε την Κυριακή ότι το νέο στούντιο της εκπομπής με την υπερσύγχρονη οθόνη που τής αγόρασε η ΕΡΤ ήταν έτοιμο να υποδεχτεί τους συντελεστές της εκπομπής.

Μάλιστα και η Όλγα Τρέμη εμφανίστηκε πολύ χαρούμενη για το νέο «σπίτι» της εκπομπής της, όμως φαίνεται ότι οι τηλεθεατές δεν «τσίμπησαν», αφού δεν της επιφύλαξαν πολύ θερμή υποδοχή. 

Τα νούμερα

Η χθεσινή εκπομπή λοιπόν άφησε την ΕΡΤ στην τελευταία θέση της τηλεοπτικής κατάταξης με ποσοστό μόλις… 3% παρά το γεγονός ότι η καλύτερες τηλεοπτικές ώρες. Μάλιστα στο λεγόμενο δυναμικό κοινό, η επιτυχία της εκπομπής «10» έφτασε μόλις το 1,5%.

Τώρα οι υπεύθυνοι βρίσκονται στη δύσκολη θέση να καταλάβουν τι φταίει για την αποτυχία του 10. Ίσως να χρειαστεί να προσθέσουν σαν μόνιμο σχολιαστή τον… νεοπροσληφθέντα, έμπειρο και εγνωσμένων πολιτικών φρονημάτων, Αντώνη Πανούτσο, μπας και τη δει κανείς την εκπομπή.