Αλλαγή ηγεσίας είχαμε στην ΕΡΤ τις τελευταίες ημέρες, με την κυβέρνηση να κάνει μια αρκετά μεγάλη αλλαγή, καθώς αποχαιρέτησε τον Κωνσταντίνο Ζούλα από πρόεδρο της δημόσιας τηλεόρασης και έφερε μια δυνατή… μεταγραφή από το ΣΚΑΪ.
Πιο συγκεκριμένα, ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ, αν και προσωρινός, θα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο δημοσιογράφος που τα τελευταία δυο χρόνια παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, με τον ίδιο χθες το βράδυ να αναφέρει στο κλείσιμο αυτού, «Θα ήθελα να ευχαριστήσω και εγω τον ΣΚΑΪ αλλά και εσάς για την εμπιστοσύνη σας αυτά τα τελευταία δύο χρόνια. Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα σε όλες και σε όλους».
Μάλιστα αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες ο Κωνσταντίνος Ζούλας δεν θα μείνει για καιρό χωρίς δουλειά, καθώς λέγεται ότι θα πάει στο ΣΚΑΪ, με την κατάσταση να θυμίζει περισσότερο ανταλλαγή στο ποδόσφαιρο παρά δημοσιογραφία.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης θέλησε να αποχαιρετήσει τον παλιό πλέον πρόεδρο λέγοντας: «Η ΕΡΤ τα τελευταία 5 χρόνια αναβάθμισε σημαντικά το προϊόν που παρουσιάζει στο κοινό, προχωρώντας, μεταξύ άλλων, σε σημαντικές καινοτομίες όπως το Ertflix και επενδύοντας μέσω του ErtNews στη συνεχή, αντικειμενική ενημέρωση.
Είναι σημαντικό νέα και παλιά μέλη της Διοίκησης να συνεχίσουν στη λογική της συνεχούς εξέλιξης με βασικό γνώμονα τον σεβασμό των χρημάτων των Ελλήνων φορολογούμενων»
Ειδήσεις σήμερα:
Αδιανόητη καταγγελία για αισχροκέρδεια: Στο Σύνταγμα χρέωσαν ένα σακουλάκι γαριδάκια 6,5 ευρώ
Πανικός στο κέντρο της Αθήνας: Άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει και να ανατινάξει φιάλη υγραερίου
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια