ΕΡΤ: Το πουλί ή τον βασιλιά;

Την ώρα που  η ερμηνεία του «Μαμά, Μπαμπά, είμαι κουκουλοφόρος», από τον Σπύρο Γραμμένο στην ΕΡΤ, προκάλεσε την οργή των «γνωστών»  της δεξιάς... πολυκατοικίας, την ίδια στιγμή με ανακοίνωση της ανέφερε ότι το Σάββατο θα μεταδώσει την κηδεία του  πρίγκιπα Φιλίππου.   

AP21063351729232 1

Η ΕΡΤ της «αριστείας»… που πρωτοστατεί στην ενημέρωση του πολίτη αναδεικνύοντας τα φλέγοντα ζητήματα που ενδιαφέρουν το τηλεοπτικό κοινό, όπως εκείνα τα κομμένα πλάνα  από την Ικαρία με το κορονομάζωμα του πρωθυπουργού, ύστερα από τα «ραβασάκια» που εστάλησαν από… Μαξίμου, θεώρησε σωστό να προβάλει  ζωντανά το Σάββατο, την κηδεία του  πρίγκιπα Φιλίππου 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΡΤ: 

«Την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου και τις εξελίξεις που σηματοδοτεί στη Μεγάλη Βρετανία, μετά και το Brexit, θα μεταδώσει ζωντανά η ΕΡΤ1 με έκτακτη εκπομπή το Σάββατο 17 Απριλίου 2021, στις 16:45.

Την εκπομπή θα παρουσιάσουν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Δημήτρης Απόκης και Μαρία Αλεξάκη, ενώ τις απόψεις τους για τα τεκταινόμενα θα καταθέσουν και ειδικοί αναλυτές.

Από τη Μεγάλη Βρετανία, η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ Ευδοξία Λυμπέρη θα μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Η τελετή, η οποία θα διαφέρει από παρόμοιες που έχουν γίνει στο παρελθόν, θα γίνει σε στενό κύκλο, με ελάχιστους προσκεκλημένους».

Αν αυτό δεν λέγεται ανεξάρτητη έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση από την ΕΡΤ, την ώρα που καλείτε να απολογηθεί (σ.σ οι παρουσιαστές) για το τραγούδι του Σπύρου Γραμμένου, την ώρα που κόβει πλάνα για να μην χαλάσει η εικόνα του Μωυσή πρωθυπουργού, τότε τι λέγεται; Όπως σωστά αναφέρει ο imerodromos μόνο το πουλί της 21η Απριλίου δεν βγάλανε για να διορθώσουν την ζημιά από τον «κουκουλοφόρο…», που ερμήνευσε  ο Σπύρος Γραμμένος   

Κύκλωμα εκβιαστών: Τυλιγμένα σε χαρτία και βαλμένα σε σακούλες και τάπερ τα χρήματα της σπείρας (video)

εκβιαστες1

Κύκλωμα εκβιαστών: Τυλιγμένα σε χαρτία και βαλμένα σε σακούλες και τάπερ τα χρήματα της σπείρας (video)

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες με τους αστυνομικούς τη στιγμή που εντοπίζουν μέρος των χρημάτων που…

Οι Σκιαδαρέσες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παλαιστίνη και καταχειροκροτούνται (video)

ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΕΣ 2

Οι Σκιαδαρέσες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παλαιστίνη και καταχειροκροτούνται (video)

Ένα σύντομο, συγκλονιστικό μήνυμα για την Παλαιστίνη μοιράστηκαν χθες με χιλιάδες ανθρώπους οι Σκιαδαρέσες, στη…