Ερπετοειδή: Η πιο… διασκεδαστική θεωρία συνωμοσίας που μπλέκει ζωολογία και πολιτική

Ερπετοειδή ζουν ανάμεσά μας και διψούν για αίμα. Μεταμορφώνονται σε ανθρώπους κατά το δοκούν και ελέγχουν τον παγκόσμιο πλούτο, κυβερνήσεις και γενικά τον πλανήτη. Και όλα αυτά εναντίον των –μεγάλη η χάρη τους– Ελλάνιων!

reptilian sketch 1

Η πιο δημοφιλής θεωρία συνωμοσίας των τελευταίων ετών είναι χωρίς δεύτερη σκέψη αυτή των Ερπετοειδών. Τα ερπετά αυτά, όπως υποστηρίζουν οι οπαδοί της θεωρίας, ζουν ανάμεσά μας αλλά και σε υπόγειες πόλεις εδώ και χιλιάδες χρόνια. Εχουν τη δυνατότητα να μεταμορφώνονται σε ανθρώπους κατά το δοκούν και ελέγχουν τον παγκόσμιο πλούτο, κυβερνήσεις και γενικά τον πλανήτη. Τι θέλουν; Μα φυσικά να διατηρήσουν για πάντα την παγκόσμια κυριαρχία έναντι των ανθρώπων ή (αν μπορείτε να αντεπεξέλθετε) κατά των Ελλάνιων, όσων δηλαδή φέρουν δηλαδή στις φλέβες τους ελλάνιο DNA.

Περί ελλάνιου DNΑ μιλούσε και ο Αρτέμης Σώρρας. Αυτήν τη στιγμή, βέβαια, είναι στις φυλακές Κορυδαλλού. Μην ξεχάσουμε ότι για όλα τα κακά στον πλανήτη μας σήμερα, τη «Γαία», φταίνε οι οικογένειες των κακών αυτών Ερπετοειδών. Λογικά αν το δούμε, αν ίσως το ψάξουμε και λίγο παραπάνω, θα καταλήξουμε στο αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα ότι έκοψαν και τις συντάξεις. Δεν λείπουν και οι αναφορές στα μπλογκ πως τα Ερπετοειδή στρίμωξαν τον Τσίπρα στην πολύκροτη δεκαεπτάωρη διαπραγμάτευση. Ηρθαν, όπως γράφουν οι λάτρεις της θεωρίας, από τον αστερισμό του Δράκοντα, εξού και το όνομα Δρακονιανοί. Οι Ανουνάκι (οι πρώτοι ερπετόμορφοι) δημιούργησαν οικογένειες για να κυριαρχήσουν πάνω στην ανθρωπότητα.

Αυτές οι οικογένειες έχουν εμμονή με την καθαρότητα του αίματος και τη γενετική κληρονομιά. Ετσι προχωρούν σε ενδογαμίες προκειμένου να διατηρήσουν τον γενετικό κώδικα. Πολέμησαν, υποτίθεται, τα «καλά» Ερπετοειδή που βρίσκονταν στη Γη, κάτι ανάμεσα σε Ανδρομέδιους – Ολύμπιους Ελλάνιους. Τα πράγματα στη συνέχεια γίνονται ακόμα πιο… ψεκασμένα, γι’ αυτό ας τα αφήσουμε εδώ. Πατέρας της θεωρίας των ερπετοειδών ο άλλοτε αθλητικός δημοσιογράφος του BBC Ντέιβιντ Αϊκ. Εγραψε πολλά βιβλία και μιλάει μέχρι και σήμερα δημόσια σε διάφορες χώρες.

Για να προσδώσει κύρος στη θεωρία επικαλέστηκε αρχαία αγάλματα, έγγραφα και ό,τι άλλο γενικά είχε πάνω του κάτι το… ερπετοειδές. Σε δημοσίευμα, έπειτα από απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, εντοπίσαμε ότι ακόμη και το σήμα της Alfa Romeo (κόκκινος σταυρός και ερπετό) προέρχεται από τους Ανουνάκι! Τους λέμε και Ρεπτίλιανς, να ξέρετε. Να μην αμελήσουμε να αναφέρουμε και την υπόγεια πόλη των ερπετοειδών κάτω από το Λος Αντζελες.

Στις 29 Ιανουαρίου του 1934 δημοσίευμα των «Los Angeles Times» περιγράφει την ιστορία ενός μηχανικού εξόρυξης, του Γουόρεν Σούφελτ, ο οποίος είχε μάθει για την υπόγεια πόλη των Ερπετοειδών και τους θησαυρούς της από έναν γέρο σοφό Ινδιάνο. Εντόπισε τη θαμμένη πόλη με τη χρήση ακτίνων Χ βυθίζοντας άξονες στο έδαφος. Η χαμένη πόλη σκάφτηκε με ισχυρές χημικές ουσίες από τους Σαυρανθρώπους. Αντί για αξίνα και φτυάρι, είχαν αποξηράνει έδαφος κάτω από τον ωκεανό όπου άρχιζαν οι σήραγγές της. Η παλίρροια που μπαινόβγαινε καθημερινά στις χαμηλότερες εισόδους της σήραγγας και έσπρωχνε τον αέρα στις ανώτερες σήραγγες παρείχε εξαερισμό, «καθαρίζοντας και απολυμαίνοντας τις χαμηλότερες σήραγγες». Το αφήνουμε και αυτό εδώ.

Το πιο ενδιαφέρον, ίσως, κομμάτι στη θεωρία συνωμοσίας των Ανουνάκι είναι τα ονόματα των γνωστών οικογενειών που είναι Ερπετοειδή. Οπως έχει γράψει ο Αϊκ στα βιβλία του, είναι οι οικογένειες των Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, ο Χένρι Κίσινγκερ, ο βασιλικός οίκος των Ουίνδσορ, οι Μπους, ο Ομπάμα και φυσικά ο Ντόναλντ Τραμπ.

Γενικά παίζεται να είναι αρκετοί Αμερικανοί Ερπετοειδή, αφού λένε πως εκείνοι «έφτιαξαν» και «ονομάτισαν» την ήπειρο ως έδρα τους. Οσον αφορά τη βασιλική οικογένεια, βρήκαμε πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα το είχε ομολογήσει και γι’ αυτό δολοφονήθηκε. Αν σέβεσαι τον εαυτό σου ως συνωμοσιολόγος, τότε θα πρέπει να υποστηρίξεις τη θεωρία σου με ό,τι μπορείς. Βλέπουμε λοιπόν διάφορα βίντεο με φιδίσια μάτια, την Ερπετοειδή σάρκα της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ συναντάμε και μη γνωστούς ανθρώπους να διαθέτουν τα χαρακτηριστικά των Ερπετοειδών!

Ακραία αγαπημένη ιστορία των απανταχού σαυρολάγνων η περίφημη δήλωση του Πούτιν ότι η βασίλισσα Ελισάβετ μεταμορφώθηκε τρεις τέσσερις φορές μπροστά του σε ένδειξη ισχύος απέναντί του.

*Περιοδικό Hot Doc #165, «Εμπρός της γης οι ψεκασμένοι», 04/11

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…