«Έριξε» το twitter η... «διαλλακτικότητα» του Πορτοσάλτε

Δείτε τις αντιδράσεις στο twitter

NewsRoom 17/07/2019 | 11:02

Σάλος έχει ξεσπάσει μεταξύ των φίλων και θαυμαστών του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος απαντώντας σε ένα αίτημα σχολιασμού των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων κατάφερε να τους εξοργίσει.

Ο Άρης Πορτοσάλτε κλήθηκε να σχολιάσει την τοποθέτηση του πρώην βουλευτή του Ποταμιού Γιώργου Μαυρωτά στη θέση του ΓΓ Αθλητισμού, το θέμα που προέκυψε με τη στήριξη -ή μη- της ΝΔ προς τον Δημήτρη Παπαδημούλη στην ευρωβουλή και την τοποθέτηση του πρώην αρχηγού της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνου Τσουβάλα στη θέση του ΓΓ Δημόσιας Τάξης.

«Για τον Δ.Παπαδημούλη δεν το συζητώ καθόλου: Φάουλ χοντρό!
Για Κ.Τσουβάλα (ξαναδιάβασα το εισαγγελικό πόρισμα για το Μάτι) κ Γ.Μαυρωτά (αν κ..χρεώνεται τις Πρέσπες ως άποψη του) είμαι πιο διαλλακτικός..», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Άρης Πορτοσάλτε.

Η... «διαλακτικότητα» όμως του δημοσιογράφου προκάλεσε την μήνιν των φανατικών του ακολούθων οι οποίοι έσπευσαν να αντιδράσουν στις συγκεκριμένες κινήσεις, με αιχμή την τοποθέτηση Μαυρωτά που είχε υπερψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών πάνω στην οποία «έχτισε» την αντιπολίτευσή της τους τελευταίους μήνες η ΝΔ, αλλά και του Κ. Τσουβάλα, ο οποίος είχε επικριθεί για τις κινήσεις του στην τραγωδία στο Μάτι.