Newsroom

Newsroom

«Έριξε» το Youtube το τραγούδι της Σακίρα… για τον Πικέ

Όλα τα ρεκόρ στο Youtube σπάει το νέο τραγούδι της Σακίρα, το οποίο είναι γεμάτο... σπόντες για τον πρώην σύντροφό της, Ζεράρ Πικέ.

shakira pique
Η 45χρονη Σακίρα, που χώρισε από τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα το 2022, μετά από σχέσης τουλάχιστον 10 χρόνων, φαίνεται να μην τον έχει συγχωρήσει.
Παρ’ ότι έχουν μαζί δύο παιδιά, τα οποία έχουν επηρεαστεί από το διαζύγιο, η Λατίνα τραγουδίστρια δεν χάνει ευκαιρία να εκφράσει δημοσίως την οργή της, ιδιαίτερα όταν βλέπει τις αναρτήσεις στα social media του Πικέ με τη νέα του σύντροφο. Μάλιστα το νέο  νέο τραγούδι της Σακίρα, το οποίο είναι γεμάτο… σπόντες για τον πρώην σύντροφό της, Ζεράρ Πικέ, σπάει όλα τα ρεκόρ. Μέσω των στίχων στέλνει μήνυμα στον πρώην συζυγό της, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι πλέον βρίσκεται σε άλλον πλανήτη. Ότι ο Πικέ ενδιαφερόταν μόνο για το πως θα γίνει πρωταθλητής και δεν ήταν στο πλευρό της όταν τον χρειαζόταν. Αποκαλεί τον εαυτό της γυναίκα-λυκάνθρωπο και επισημαίνει ότι ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα ήταν πολύ… λίγος για εκείνη. Ήδη το  Out of Your League έχει προβληθεί περισσότερες από 63 εκατομμύρια φορές σε 24 ώρες και είναι πλέον το τραγούδι με τις περισσότερες προβολές κατά την πρώτη μέρα προβολής του.

Κατηγορείται για λογοκλοπή στο νέο της τραγούδι

Ωστόσο, η λάτιν τραγουδίστρια Briella κατηγόρησε τη Σακίρα για λογοκλοπή και συγκεκριμένα πως αντέγραψε το δικό της τραγούδι «Solo Tu», το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022.

Μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε σχετικό βίντεο ώστε να αποδείξει πως τα λεγόμενά της είναι αλήθεια ρωτώντας τους ακολουθούς της «Τι πιστεύεστε εσείς;».

 

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…