Έρχονται αποκαλύψεις για βιασμό ανηλίκου από πασίγνωστο σκηνοθέτη

Νέα στοιχεία για γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό ο οποίος εμφανίζεται να βίασε και μάλιστα κατ' εξακολούθηση ανήλικο, πρόκειται να αποκαλύψει απόψε το βράδυ στον Alpha, το θύμα.

NewsRoom 17/02/2021 | 17:40

Όπως αποκάλυψε το Documento της περασμένης Κυριακής πρόκειται για άνδρα, 40 ετών σήμερα, ο οποίος ζει μόνιμα στη Γερμανία και υπέβαλε πρόσφατα δια του συνηγόρου του, μήνυση σε βάρος πασίγνωστου σκηνοθέτη και ηθοποιού για βιασμό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της μηνυτήρια αναφοράς, ο βιασμός έλαβε χώρα προ 15 χρόνων στην Επίδαυρο. Σύμφωνα με στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το Documento, o 30χρονος Β.Κ. φέρεται να έχει περιγράψει στις αρμόδιες Αρχές την κατ' εξακολούθηση διάπραξη των αποτρόπαιων εγκλημάτων του βιασμού, της αποπλάνησης και της κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος του. Ο νεαρός έχει καταγγείλει συγκεκριμένα ότι βιάστηκε κατ΄ εξακολούθηση από τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό, ενώ ήταν δεμένος και υπό την επήρεια ουσιών.

Ο 30χρονος έγραψε νωρίτερα σήμερα στον λογαριασμό του στο instagram: «τις τελευταίες εβδομάδες αναβίωσα όσα έχω ζήσει από τα 15 μου. Παίρνοντας δύναμη από την οικογένεια μου και τα υπόλοιπα θύματα αποφάσισα να καταθέσω την πρώτη μήνυση και να μιλήσω δημόσια. Βρίσκω τα θύματα-αδέρφια μου που αναζητούσα πάντα. Δεν πρέπει να φοβόμαστε πια. Έχουμε φωνή. Η σιωπή σημαίνει συνενοχή. Μιλήστε».

Η μήνυση την οποία έχει καταθέσει ο ίδιος, έχει ήδη ανατεθεί σύμφωνα με πληροφορίες του Documento, σε εισαγγελέα και ανεξάρτητα από το εάν θα προχωρήσει στην ποινική δίωξη του καταγγελόμενου, καθώς τα αδικήματα που φέρεται να έχουν διαπραχθεί είναι στο όrιο της παραγραφής, είναι στην διακριτική ευχέρεια της Δικαιοσύνης να προχωρήσει την έρευνα σε βάθος τραβώντας ολόκληρη την κουρτίνα με δεδομένες τις δεκάδες καταγγελίες για παρόμοιες συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου.

Πηγή: documentonews.gr