Newsroom

Newsroom

Eρχεται θερμή "εισβολή"

Έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας αλλά δεν θα είναι τόσο έντονη η δυσφορία που θα νιώσουμε, σε αντίθεση με τις περισσότερες ανάλογες θερμές εισβολές και την εξήγηση δίνει ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου.

5b52e3681dc5247f448b456b

Όπως εξηγεί, αισθητή θα είναι η άνοδος της θερμοκρασία κυρίως την Κυριακή και τη Δευτέρα όμως το θετικό στην όλη επικείμενη θερμή εισβολή είναι ότι η έντονη ζέστη δεν θα συνδυαστεί με αυξημένη υγρασία και δυσφορία, τουλάχιστον στις περισσότερες περιοχές!

Ο μετεωρολόγος σημειώνει τα εξής:

«Μια από αυτές θα είναι και η Αττική η οποία θα φλερτάρει με πολύ υψηλές θερμοκρασίες μεν αλλά η υγρασία και η δυσφορία δεν φαίνεται να αποτελούν σημαντικό πρόβλημα (δείτε το μετεωδιάγραμμα)

Αντίθετα στην Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία μπορεί να μην αγγίξει τα επίπεδα της Αττικής αλλά η δυσφορία/υγρασία στην πόλη θα είναι κατά διαστήματα έντονη (κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση)..

Όπως θα δείτε στα μετεωδιαγράμματα, η θερμοκρασία από την Τρίτη και κυρίως από την Τετάρτη θα σημειώσει μεν πτώση ενώ προβλέπεται και κατά τόπους άστατος καιρός κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, αλλά τα επίπεδα δυσφορίας/υγρασίας και στις δύο πόλεις και όχι μόνο θα πάρουν την ανιούσα..

Κάτι σαν “μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα” δηλαδή..»

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…