Έρχεται νέα αύξηση στην τιμή της βενζινης την επόμενη εβδομάδα

Ανεβαίνει η τιμή του αργού πετρελαίου - Πότε αναμένεται να φανούν οι νέες ανατιμήσεις

5536427 1

Νέα αύξηση στην τιμή της βενζίνης τις επόμενες μέρες προβλέπει ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, Γιώργος Ασματόγλου, μετά τη μικρή αποκλιμάκωση που παρατηρήθηκε τις προηγούμενες μέρες.

“Σήμερα έχουμε μία μείωση στην αμόλυβδη βενζίνη περίπου δέκα ευρώ ανά χίλια λίτρα, δηλαδή 1 λεπτό περίπου στο λίτρο, συνεχίζεται η πτωτική πορεία της. Αλλά τι βλέπουμε σήμερα; Βλέπουμε ότι έχουμε σε σχέση με τη χθεσινή μέρα το αργό 10 δολάρια πάνω. Αυτές οι προβλέψεις για το αργό είναι λιγάκι δύσκολες, δεν τις θέλαμε, άρα αυτές θα αρχίσουν τώρα την αντίστροφη μέτρηση για να αρχίσουν να ανεβαίνουν και οι προβλέψεις για την επόμενη εβδομάδα είναι οι αυξητικές τάσεις του διυλισμένου προϊόντος. Άρα λοιπόν, μέχρι εδώ ήταν η ανάσα που πήραμε, πιστεύω”, ανέφερε μιλώντας στο Open ο κ. Ασματόγλου, εκτιμώντας ότι αν δεν υπάρξει κάτι που να αλλάξει το σκηνικό, την επόμενη εβδομάδα θα δούμε αυξήσεις στην τιμή της βενζίνης.

Όπως εξήγησε, η άνοδος πιθανότατα θα εμφανιστεί από την ερχόμενη Τρίτη, ενώ απέφυγε να κάνει κάποια συγκεκριμένη πρόβλεψη για το ύψος των αυξήσεων.