Έρχεται η νέα σειρά «Berlin» - Μετά το φινάλε του «La Casa de Papel»

Το Netflix ανακοίνωσε ότι έρχεται μια νέα σειρά το 2023 με τον τίτλο «Berlin» και πρωταγωνιστή τον ήρωα του La Casa de Papel.

NewsRoom 06/12/2021 | 14:42

Πρόκειται για spinoff της σειράς που θα επικεντρώνεται στον χαρακτήρα Berlin του Pedro Alonso. 

Εικάζεται ότι η νέα σειρά θα αποτελέσει μια ιστορία για τον αγαπημένο χαρακτήρα. Ο Berlin είναι ο μεγαλύτερος αδελφός του καθηγητή, τον οποίο υποδύεται ο Alvaro Morte, και αντιμετωπίζει μια ανίατη ασθένεια. 

Το Netflix δεν έχει δημοσιεύσει άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη σειρά, αν και σε tweet επιβεβαίωσε τον τίτλο. Ο δημιουργός της σειράς ο Άλεξ Πίνα, έχει εκφράσει την επιθυμία του να κάνει κι άλλα spin-offs δημιουργώντας ένα ολόκληρο σύμπαν La Casa de Papel.

Η Ισπανική σειρά «La Casa de Papel» ολοκληρώθηκε μετά από τέσσερα χρόνια, 43 επεισόδια και 5 σεζόν γεμάτες δράση.

H εξομολόγηση του Pedro Alonso: Πίστευα πως είχε περάσει η μπογιά μου

«Πέθανα πολλές φορές επαγγελματικά ως ηθοποιός, είχα μείνει χωρίς λεφτά, χωρίς δουλειά… Είναι μια σκληρή βιομηχανία. Πίστευα πως είχε περάσει η μπογιά μου, γιατί τόσα χρόνια δεν είχε έρθει μια τόσο μεγάλη ευκαιρία και σπανίως σου έρχεται στα 50 σου. Το θαύμα είναι να μένεις ζωντανός και τώρα που ήρθε αυτή η συγκυρία πρέπει να το εκμεταλλευτώ. Αυτό που έχω μάθει είναι πως στο χώρο μας όλα είναι εφήμερα. Θέλω να κάνω πολλά πράγματα, αλλά αντιλαμβάνομαι πως όλο αυτό μπορεί να περάσει πολύ γρήγορα. Πλέον έχω προτάσεις για πράγματα που δεν περίμενα και πρέπει να λέω πολλά όχι», τόνισε ο ηθοποιός από το Βίγκο.

«Μια τέτοια μεγάλη επιτυχία μπορεί πολλές φορές να εξελιχθεί σε χρυσό κλουβί. Εξαρτάται από το πώς θα το χειριστείς. Ξέρω πως είναι αδύνατο να επαναλάβουμε την επιτυχία του Casa de Papel, αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι εξαιρετικό. Δεν έχω ακόμη όλες τις απαντήσεις, αλλά θα αφοσιωθούμε σε αυτό το πρότζεκτ, γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον», πρόσθεσε. 

Berlin: A New Series, coming in 2023 pic.twitter.com/jMvufEArKq