Εργαζόμενοι στο δήμο Πειραιά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7»

Μέσω του Δήμου Πειραιά και επιχειρήσεων που είχαν σχέση με τη ΠΑΕ Ολυμπιακός, φαίνεται ότι βιοποριζόντουσαν ορισμένα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Θύρας 7.

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ

Με βάση το Διαβιβαστικό, όλα γίνονταν για τα μεροκάματα και μάλιστα στο ετήσιο συνέδριο προκλήθηκε διαπληκτισμός επειδή θα έπρεπε να διακοπούν.

Αίσθηση βέβαια προκαλεί η σχέση του Δήμου Πειραιά με τα μέλη της Εγκληματικής οργάνωσης καθώς αρκετοί ήταν εργαζόμενοι εκεί χωρίς να πηγαίνουν στη δουλειά τουςΠάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτονται στενές σχέσεις της δήμου Πειραιά με την Θύρα 7. Πριν λίγους μήνες είχε αποκαλυφθεί η πρόσληψη από το δήμο Πειραιά που είχε γίνει στον εκ των επικεφαλής των οργανωμένων οπαδών της ομάδας και ηγετικό στέλεχος της Θύρας 7.

Στα γήπεδα με διαπιστεύσεις και προσκλήσεις

Επισημαίνεται επίσης ότι χωρίς τη συμμετοχή και την «υψηλή προστασία» των συγκεκριμένων «αξιωματούχων», η εγκληματική οργάνωση των χούλιγκανς δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει. Για παράδειγμα, αναφέρονται περιπτώσεις ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης, όπως ο Α.Ι., ο Μ.Δ., και άλλοι, οι οποίο εισέρχονται όχι απλά στα γήπεδα, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο ως «SLO» της ΠΑΕ Ολυμπιακός με διαπιστεύσεις, που έχουν λάβει από τη Super League, κατόπιν σχετικού αιτήματος της ΠΑΕ, που υπογράφεται από τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Δημήτρη Αγραφιώτη.

Τι αναφέρει το Διαβιβαστικό:

«Τα «μεροκάματα» έχουν πολύ υψηλή σημασία για τα Μέλη της Εγκληματικής Οργάνωσης και αποτελούν τον βασικότερο λόγω ενασχόλησής τους με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στην ετήσια συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την 07/02/2024 μελών της Θύρας 7, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν και μέλη της Εγκληματικής Οργάνωσης, κύρια θεματολογία, εάν όχι η μοναδική και αιτία διαπληκτισμού, ήταν τα «μεροκάματα» και ο λόγος που πρέπει να διακοπούν, λόγω της νέας αυστηρότερης Νομοθεσίας.

Πέραν των ανωτέρω, από την άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών προέκυψε ότι τα μέλη της Εγκληματικής Οργάνωσης Κ.Π., Μ. Δ., Κ. Χ. και έτεροι οπαδοί της ομάδας του Ολυμπιακού όπως οι Σ. Π. και Κ. Σ.,  εργάζονταν στον Δήμο Πειραιά χωρίς να πηγαίνουν καν στην εργασία τους. Μετά το περιστατικό στο Ρέντη, ο Δήμαρχος Πειραιά ζήτησε οι ανωτέρω, πλέον να πηγαίνουν κανονικά για εργασία αλλιώς να αιτούνται άδεια.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Κ. Π., προσλήφθηκε στον Δήμο Πειραιά, με την βοήθεια Δημοτικού Υπαλλήλου στον οποίο έδινε προσκλήσεις για αγώνες του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ και ο Χ. Ι. εμφαίνεται να εργαζόταν στον Δήμο Πειραιά κατά το χρονικό διάστημα από 20/04/2023 έως 19/06/2023.

Εκτιμάται ότι τα ανωτέρω χρήζουν περαιτέρω έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υφίσταται παράβαση του Ν.4816/2021 «Πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας».

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

λαμια φωτια

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή της Λαμίας..