Newsroom

Newsroom

Εργατικό ατύχημα στο Ηράκλειο: Συνοδός απορριμματοφόρου έπεσε στο οδόστρωμα με το κεφάλι

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 56χρονος εργαζόμενος στην Καθαριότητα έχασε την ισορροπία του ενώ βρισκόταν στο παταράκι πίσω από το όχημα και έπεσε στο οδόστρωμα με το κεφάλι.

5b5a10cd1dc5249b3b8b456b

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Ηράκλειο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό συνοδού σε απορριμματοφόρο του Δήμου Ηρακλείου.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 56χρονος εργαζόμενος στην Καθαριότητα έχασε την ισορροπία του ενώ βρισκόταν στο παταράκι πίσω από το όχημα και έπεσε στο οδόστρωμα με το κεφάλι. Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί αιμάτωμα, ενώ μεταφέρθηκε άμεσα στο ΠΑΓΝΗ όπου και εισήχθη στο χειρουργείο λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής κι ενώ το απορριμματοφόρο έκανε δρομολόγιο στην οδό Κρασαδάκη στην περιοχή του Άη Γιάννη.

Πιθανολογείται πως το απορριμματοφόρο έπεσε σε λακκούβα του οδοστρώματος και λόγω της ελαστικότητας στο πίσω μέρος του οχήματος ο 56χρονος βρέθηκε στο κενό τη στιγμή που το δημοτικό αυτοκίνητο βρισκόταν εν κινήσει.

Πηγή: Cretalive.gr